Službeno je! Originalna glumačka ekipa, redatelj i scenaristi se vraćaju za Zombieland 2

Još u svibnju se pisalo kako je nastavak za Zombieland (Dobrodošli u zemlju zombija) sve izgledniji s originalnom glumačkom ekipom Jessejem Eisenbergom, Woodyjem Harrelsonom, Emmom Stone i Abigail Breslin, i to s potencijalnim izlaskom u 2019. godini. Sada se čini da je Zombieland 2 sasvim sigurno na tom putu, jer THR je službeno potvrdio tu vijest. Također je sada poznato da se s nastavkom vraća i originalni redatelj Ruben Fleischer, kao i scenaristi prvog filma Rhett Reese i Paul Wernick. Gavin Polone se vraća kao producent, a Reese i Wernick će biti ujedno i izvršni producenti filma.

Od novosti je poznato i da će produkcija najvjerojatnije krenuti u siječnju 2019. godine, a izlazak filma se planira za listopad 2019., prigodno za 10. godišnjicu originalnog filma.

Za one koji ne znaju, Zombieland je postapokaliptična horor komedija koja prati priču četvorice stranaca koji se sreću na cesti i postaju nerazdvojni. Eisenberg glumi genijalnog čudaka Columbusu, Harrelson je opaki Tallahassee, a Stone i Breslin su zločeste sestre Wichita i Little Rock.

Film nije zaradio puno na kino blagajnama kada je pušten 2009. godine, ali je stekao svojevrsni kultni status među fanovima nakon što je izašao na diskovima.

Nastavak će još jednom staviti fokus na komično ludilo, koje će famoznu četvorku voditi od Bijele kuće do srca Amerike, gdje će se susresti s novom vrstom zombija koji su u međuvremenu evoluirali. Također će naići i na nove preživjele, ali najviše od svega, morat će se znati nositi s rastućom boljkom njihove iritantne improvizirane obitelji…

Zombieland

Check Also

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics