Optimus Prime se odmetnuo u prvom traileru za “Transformers: Posljednji vitez”

 

Michael Bay je ponovno preuzeo redateljsku palicu nastavka svima već poznatog serijala o Transformerima. Transformers: Posljednji vitez je peti nastavak ovog serijala nastalog prema jednoj od najpopularnijih dječjih igračaka.

Trailer počinje uz naraciju Anthonyja Hopkinsa koji nas uvodi u priču povijesnim prizorima, uz scene viteza na konjima, zapaljenim strijelama do nacističke Njemačke pa sve do suvremenog doba. Grad je devastiran, Optimus Prime pluta beživotno u svemiru, a Cade Yeager je tražen od strane vlasti. Da stvar bude gora, nezaustavljiva sila zla ide prema Zemlji…

Mark Wahlberg i Stanley Tucci ponovit će svoje uloge zajedno s Joshom Duhamelom, Tyreseom Gibsonom, i Johnom Turturrom, a u novom nastavku će im se pridružiti i Anthony Hopkins, Laura Haddock te Isabela Moner.

Paramount je najavio da je ovo zadnji film u franšizi Transformera kojeg će režirati Michael Bay. Studio je također obznanio i da nam stiže samostalni film o Bumblebeeju, te da sljedeći Transformers filmovi stižu 2018. i 2019. godine.

Transformers: Posljednji vitez u kino dvorane stiže 23. lipnja 2017. godine.

Check Also

Equinox: prvi teaser za intrigantnu Netflixovu dansku SF seriju!

Netflix nam uskoro donosi još jednu zanimljivu europsku žanrovsku seriju. Ovaj puta riječ je o …

Predator: stiže nam novi film franšize!

Bilo vam krivo ili pravo Predator se ponovo vraća loviti na velikim platnima! 20th Century …

Web Statistics