One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo jako dobre vijesti. Naime Netflix je sinoć objavio prvi poster i pogled na glumačku ekipu za njihovu nadolazeću igranu seriju One Piece, adaptaciju jednog od najpopularnijih manga serijala. Također s prvim pogledom na seriju je stigla i potvrda da ona doista i stiže ove godine, ali još uvijek nije otkriveno kada se točno očekuje na Netflixu. Što se tiče samog postera on na žalost ne otkriva gotovo ništa osim glavnog lika, kapetana Monkeyja D. Luffyja koji nam je okrenut leđima. Slična je situacija i s prvim pogledom na glumačku ekipu, tu je u centru opet Luffy, a uz njega je njegova ekipa pirata, samo što su svi okrenuti leđima, i jedino što se za sada može reći je da sve izgleda poprilično obećavajuće, epski i u odgovarajućem anime tonu. No prije nekog vremena Netflix je objavio pogled iza scene iliti kako je radio na oživljavanju serije, pa ako vam je taj video promaknuo potražite ga podno teksta.

Nadolazeću seriju One Piece produciraju Tomorrow Studios i Netflix. Showrunneri, scenaristi i izvršni producenti su Matt Owens (Luke Cage, Agents of S.H.I.E.L.D) i Steve Maeda (CSI: Miami, Lost). Ostali izvršni producenti su Marty Adelstein, Becky Clements i Eiichiro Oda koji je tvorac manga serijala.

Glavne uloge tumače Iñaki Godoy kao Luffy, Mackenyu kao Zoro, Emily Rudd kao Nami, Jacob Romero Gibson kao Usopp i Taz Skylar kao Sanji.

Netflixova adaptacija je prvi puta najavljena još 2020., a snimanje je završeno u kolovozu 2022. godine. Za sada se serija sastoji od 10 epizoda prve sezone, a kako je u pitanju Netflix, ako adaptacija neće biti vjerna i ne ostvari jako dobru gledanost, drugu sezonu teško da će dobiti.

One Piece je priča o avanturi, prijateljstvu i snovima. Radnja se odvija oko Monkeyja D. Luffyja, pirata sa snom da pronađe najveće blago svijeta poznato kao One Piece, kako bi postao sljedeći kralj pirata.

Uz mangu koja je počela izlaziti 1997. godine, Toei Animation je producirao 20 sezona popularnog anime serijala koji broji više od 1000 epizoda. Također, do sada je napravljeno i 15 animiranih filmova baziranih na One Pieceu. Ranije ove godine franšiza je dobila i adaptaciju u vidu videoigre One Piece Odyssey.

One Piece

One Piece

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics