On se vraća u prvom traileru za Skyman!

Skyman je novi film jednog od ko-redatelja Projekta Vještica iz Blaira (The Blair Witch Project), Daniela Myricka. Vratio se s pričom o otmici vanzemaljaca koja zamagljuje liniju između činjenice i fikcije. S obzirom na stil filma kojeg otkriva prvi trailer usporedbe između Skymana i filma po kojem je Myrick najpoznatiji biti će sasvim sigurno neizbježne. Na žalost teško će biti pobjeći od sjene Blair Witcha, čak i nakon svih ovih godina, a da li će to redatelju uspjeti, i na kraju krajeva da li se uopće trudi to postići saznat ćemo tek s dolaskom filma koji se očekuje već 30. lipnja (drive-in kina), odnosno 07. srpnja (usluga na zahtjev).

1987. godine, samo nekoliko dana nakon njegovog 10. rođendana, Carl Merryweather je “potresao” lokalnu novinarsku zajednicu kada je tvrdio da ga je posjetio vanzemaljski životni oblik. Unatoč drugim navodnim viđenjima koja su se odigrala iste večeri, skeptične vlasti odbacile su te tvrdnje. Sada, gotovo tri opsesivna desetljeća kasnije, Carl se upušta u misiju da se ponovno sretne s bićem koje naziva “Nebeski čovjek” kako ne samo da bi skepticima dokazao da su u krivu, već da u konačnici pronađe svoju pravu svrhu. Putem kućnih videozapisa iz prve ruke pomiješanih sa snimkama vijesti i intervjuima, Skyman je odvažna i uvjerljiva studija fascinantnog i neupitnog svijeta NLO subkulture.

Glavne uloge tumače Michael Selle, Nicollete Sweeney i Faleolo Alailima. Producenti su Joseph Restaino, Daniel Myrick, Anthony Pernicka i William Surgeon. Scenarist i redatelj filma je Daniel Myrick.

Skyman

Check Also

Love, Death + Robots: prvi trailer za 2. sezonu animirane antologijske serije!

Netflix je objavio prvi službeni trailer za drugu sezonu animirane antologijske serije za odrasle Love, …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics