Olympos 2022. je pred vratima!

Ovu subotu i nedjelju, 04. i 05. lipnja održava se konvenciju društvenih igara Olympos koja obuhvaća igranje igara, druženje, kvizove, prezentacije, radionice i dobru atmosferu! Ako ste u prilici dođite i okusite moderne društvene igre te osvojite bogate nagrade. Konvencija se oba dana održava od 10:00 h do 22:00 h na adresi Strossmayerova 200, Osijek, u prostorima Gradske Četvrti Retfala.

Organizator konvencije je Klub Titan Atlas iz Osijeka, neprofitna Udruga ljubitelja znanstvene fantastike i fantazije koja postoji već 8 godina. Olympos je ranije organiziran tri godine zaredom od 2017. do 2019., ali je iz očitih razloga pauziran tijekom 2020. i 2021. godine.

Ovogodišnji sponzori su Morobo Games iz Osijeka, Carta Magica iz Zagreba, Svarog’s Den iz Varaždina, Dark Forest iz Zagreba, Rhino and Navel iz Osijeka, Philibert iz Strasbourg Francuske, Inverzija i Hangar 7 iz Zagreba, SpielMaterial iz Hamburga Njemačke te LifeOfABoardGamer iz Osijeka.

Na konvenciji vas očekuje cjelodnevno igranje društvenih igara tijekom oba dana te razne druge aktivnosti kao što su turnir u Ticket to Ride, Unmatchedu i Tumbling Dice. Nadalje, očekuju vas i prigodni kvizovi (Movie Legacy Music Quiz, Fantastika u društvenim igrama), te bojaonice za one koji se žele okušati u bojanju minijatura.

Vidimo se na Olymposu!

Olympos

Check Also

Rikon 2023: Fantastični vikend u Rijeci je pred nama!

Ovogodišnji Rikon, koji će se održati od 29. rujna do 01. listopada u prostorima Filozofskog …

SFeraKon: ovaj vikend ne propustite 45. dane znanstvene fantastike u Zagrebu

SFeraKon, najstarija i najuglednija znanstvenofantastična konvencija u ovom dijelu Europe, održava se ovaj vikend od …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics