Objavljeni su glumci i prvi poster za Syfy-evu nadnaravnu seriju “Van Helsing”

 

19022016_Van_Helsing_post

Syfy se priprema lansirati tv seriju “Van Helsing” za koju se iskreno nadamo da neće biti ni malo slična istoimenom filmu s Hughom Jackmanom iz 2004. godine. Za sada glavna razlika leži u tome što je protagonist postao protagonisticom, te će ulogu ubojice vampira tumačiti Kelly Overton koju smo imali prilike gledati u žanrovskoj seriji Okus krvi.

Radnja se odvija oko potomka Van Helsingove loze ratnika – Vanesse Helsing, koja mora predvoditi čovječanstvo u borbi za opstanak protiv vampira.

Uz Overton ostale značajnije uloge će tumačiti Jonathan Scarfe (Hell on Wheels) kao marinac Axel, Christopher Heyerdahl (Hell on Wheels) kao Sam – jedan od preživjelih nakon ustanka, Paul Johansson kao vođa vampira Dimitri (Mad Men), David Cubitt kao John – još jedan preživjeli kojeg pogoni bijes (Ray Donovan) i Tim Guinee kao vampirski vojnik Ted (Homeland).

Neil LaBute je ujedno scenarist i showrunner serije za koju je trenutno potvrđeno 13 epizoda od sat vremena. Serija s produkcijom započinje u Vancouveru 22. veljače, a na malim ekranima je očekujemo već na jesen. Michael Nankin (Hell on Wheels), Jason Priestley (Haven), David Frazee (Orphan Black), Simon Barry (Continuum) i Amanda Tapping (The Magicians) su zaduženi za režiju.

Check Also

Good Omens: prvi trailer za 2. sezonu Amazonove serije!

Nakon četiri godine, anđeo Aziraphale i demon Crowley samo što se nisu vratili na male …

Bird Box Barcelona: prvi teaser trailer za Netflixov spin-off

Netflix je objavio prvi teaser trailer za Bird Box Barcelona, spin-off postapokaliptičnog horor filma iz …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics