Objavljene su prve službene fotke iz filma “Thor: Ragnarok”

 

Thor je dobio makeover, to je postalo jasno čim je EW otkrio svoju novu naslovnicu koja se mrežom proširila brzinom munje. Nakon naslovnice otkriven je i prvi set službenih fotografija iz filma “Thor: Ragnarok“. Fotografije su vrlo životopisne, i ako to spojimo s izjavama redatelja Taike Waititija koji je obećao vratiti humor i toplinu u Marvelov kinematografski svemir, te nanovo setupirati franšizu, onda se čini da nas čeka potpuno nova pustolovina s trećim Thorovim samostalnim filmom.

Na fotkama će vam osim Thorove frizure, sasvim sigurno zapesti za oko i božica smrti Hela (Cate Blanchett) koja je zabunom puštena na slobodu nakon što je bila tisućljećima zatočena. Također smo dobili pogled i na Grandmastera (Jeff Goldblum) jednog od starješina svemira; heroinu Valkyrie (Tessa Thompson), Brucea Bannera (Mark Ruffalo) i dobro nam znanog Lokija (Tom Hiddleston).

U filmu također glume Anthony Hopkins kao Odin, Idris Elba kao Heimdall i Karl Urban kao Skurge, ali friški pogled na njihove likove ćemo morati još malo pričekati.

Thor stiže u Asgard nakon što je čuo za probleme na svom matičnom planetu, gdje je Lokijeva vladavina dovela do određenih lapsusa, uključujući i oslobođenje Hele. Thor i Hela se sukobljavaju, te on završi ‘poslan’ na Sakaar, barbarski planet kojim vlada šarmantan ali zao Grandmaster. Na planetu Thor susreće Valkyrie koja ga odvodi Grandmasteru da postane gladiator, no u gladijatorskoj areni susrest će se s njezinim najpopularnijim natjecateljem – Hulkom.

Thor: Ragnarok u kina stiže 03. studenog.

CRE-05961_C_R.JPG

CRE-32618_C_R.JPG

CRE-19017_R.JPG

CRE-09581_C_R.JPG

CRE-35028_C_R.JPG

CRE-37007_R2.JPG

CRE-30498_R.JPG

CRE-05575_C_R.JPG

CRE-05087_C_R.JPG

08032017_thor_ragnarok_post_10

Check Also

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics