Objavljen je službeni naziv i prvi teaser za novu “Star Trek” seriju

 

24072016_star_trek_discovery_post

Danas je na San Diego Comic-Conu tijekom panela 50. godišnjice Zvjezdanih staza objavljen prvi teaser za seriju “Star Trek Discovery“. Da, dobro ste pročitali, to je naziv nove serije, a nosi ga po glavnom brodu U.S.S. Discovery (NCC-1031) kojeg ćete naravno i upoznati u teaseru. Sami dizajn broda je zapravo vrlo zanimljiv odabir. Dobrim djelom je baziran na koncept artu Ralpha McQuarriea koji je bio namjenjen za brod Enterprise, i to za napuštenu Fazu II. Isto tako treba imati na umu da je producentica Heather Kadin u intervjuima nakon panela izjavila da dizajn za U.S.S. Discovery još nije finalan.

Izvršni producent Bryan Fuller (Hannibal, American Gods) na samom je panelu rekao da serija treba podsjetiti gledatelje na poruku nade i optimizma za budućnost, te da će nastaviti biti progresivna i gurati granice. Fuller smatra da se treba slaviti napredak naše vrste, ali da nam pritom treba mala pomoć.

Potvrđeno je i da će serija imati sezonsku priču, te da će biti smještena u “Prime” svemir. I što kažete na novosti? Kako vam se sviđa novi brod?

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Beetlejuice 2: Willem Dafoe otkrio je detalje o svojoj ulozi u filmu!

Bubimir, Bubimir, Bubimir! Svi ste već vjerojatno čuli da stiže Beetlejuice 2 iliti Bubimir 2. …

2 comments

  1. Ovo je valjda neki fan-made trailer, jer bolji cgi složim ja za 15ak min. 😀
    Nego kada će recenzija star trek beyond-a?

    • Davorin Horak

      Nije fan made, riječ je o službenom prvom pogledu na seriju s ovogodišnjeg Comic-Cona u San Diegu. Ali naravno da je ovo samo gruba verzija CGI-ja tako da to treba uzeti u obzir. To je valjda logično kad su tek krenuli u produkciju. Čak ni konačan izgled broda neće biti baš ovakav, nego sličan. Recka za Beyond stiže uskoro, ali mi na Inverziji nismo oduševljeni filmom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics