Objavljen je novi poster i datum izlaska distopijskog filma Undergods

Objavljen je novi poster za nadolazeći distopijski SF triler Undergods, koji nas vodi na gotovo vanzemaljsko putovanje kroz Europu u propadanju. Film je svoju premijeru imao prošle godine na Fantasia Film Festivalu, a ove je godine na Glasgow Film Festivalu ostvario i dvije BIFA (British Independent Film Award) nominacije. Otkriveno je da film u odabrana kina i na digitalne kanale stiže 17. svibnja, a kasnije ove godine izaći će i limitirano blu-ray izdanje. Scenarist i redatelj filma je Chino Moya.

Riječ je o kolekciji vizualno impresivnih crnohumornih i znanstvenofantastičnih priča o ljudskoj slabosti, koje se odvijaju oko nekoliko muškaraca čiji se svjetovi raspadaju nakon posjeta onozemaljskog stranca. Iako se priče očito događaju prije potpune degradacije njihovog svijeta, na umornom licu svakog lika već je prisutno zloslutno beznađe. Film se opisuje kao istraživanje “različitih razdoblja i stvarnosti koje spajaju propale utopije 20. stoljeća i noćne more Ikee 21. stoljeća.”

U futurističkom, postapokaliptičnom svijetu, K i Z lutaju ulicama tražeći leševe i nešto još vrijednije – svježe meso.

“Nakon njegove europske premijere na Filmskom festivalu u Glasgowu, drago nam je što ćemo u svibnju dovesti Undergods britanskoj publici. Redatelj i scenarist Chino Moya ima hrabru i jedinstvenu priču – a svijet koji je stvorio je naprosto nevjerojatan. Od njegovog jezivog tona do zapanjujućih vizuala, ovo je jedan od ovogodišnjih neovisnih filmova koji se mora pogledati.” – Peter Thompson.

Glavne uloge tumače Kate Dickie (Prometheus, The Witch), Ned Dennehy (Peaky Blinders, Mandy), Géza Röhrig (Son of Saul, Resistance), Johann Meyers (Snatch), Hayley Carmichael (Les Misérables), Adrian Rawlins (Chernobyl, Harry Potter and the Deathly Hallows — Part II) i Jan Bijvoet (Into the Night, Peaky Blinders).

Undergods

Check Also

His Dark Materials: finalni trailer za 3. sezonu serije!

Ovo je posljednja pobuna! BBC je danas objavio finalni trailer za treću i ujedno posljednju …

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics