Objavljen je jeziv, misteriozan i mračan trailer za film mother!

Paramount je konačno objavio prvi punokrvni trailer za film mother! kojeg je režirao Darren Aronofsky (Requiem for a Dream, Noah).

Detalji radnje su i dalje prilično nejasni, čak i nakon trailera od dvije minute. Jennifer Lawrence i Javier Bardem tumače par čija će veza biti testirana kada im u kuću stignu nepozvani gosti koji će poremetiti njihovu svakodnevnicu. To je sve što smo dobili od službenog sinopsisa, a tek malo više i to primarno u pogledu atmosfere, tona i vizualnog stila je ponudio trailer. Doduše ono što smo sada nedvojbeno utvrdili jest da film spada u žanr, odnosno da nosi nadnaravni element horora.

Ostale uloge tumače Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson, Brian Gleeson, Stephen McHattie, Kristen Wiig i Stefan Simchowitz. Scenarij također potpisuje Darren Aronofsky, a za muzičku podlogu odnosno temu je zaslužan Jóhann Jóhannsson.

Mother! nije prvi Aronofskyjev izlet u horor, te već znamo da ima iskustva da publiku drži u nelagodi i napetosti. On zna kreirati iskrene emocije, ali jednako tako zna isproducirati nelagodne, uzemirujuće kadrove kao i psihološku napetost. Zanimljivo je da trailer prikazuje i direktni, otvoreni horor, a ne samo psihološka uzbuđenja i napetosti koja su bila primarno obilježje prijašnjih sličnih uradaka redatelja.

Film mother! u kina stiže već 15. rujna, a potvrđen je i za prikazivanje na filmskim festivalima u Veneciji i Torontu.

mother!

Check Also

The Watch: BBC America je otkrio novu fotku i datum premijere!

Početkom godine smo dobili prvi pogled na BBC-jevu adaptaciju The Watch, a sada nam stiže …

Mulan preskače kina i direktno dolazi na Disney+ platformu!

Situacija za kinoprikazivače u ovom novom pandemijskom svijetu u svakom slučaju ne izgleda dobro. Većina …

Web Statistics