Objavljen datum premijere Toy Story 4

Nakon godina iščekivanja, Pixarov i Disneyev kompjuterski animirani film Toy Story 4 konačno ima svoj prvi poster, filmsku najavu i službeni datum dolaska u kina – 21. lipnja 2019. godine.

Toy Story 3 je završio u trenutku kada je sada već odrasli Andy poklonio svoje igračke djevojčici Bonnie. U novoj pustolovini, kauboj Woody (Tom HanksSaving Mr. Banks), Buzz Lightyear (Tim AllenWild Hogs) i njihovi prijatelji istražuju svoju novu sobu gdje upoznaju Forkya (Tony HaleVeep). Forky je plastična kombinacija žlice i vilice koju je Bonnie za domaću zadaću pretvorila u igračku zbog čega ovaj sada pati od krize identiteta.

Očekuje se kako će glumačka postava koja je kroz dva desetljeća triput posuđivala glasove simpatičnim CGI igračkama reprizirati svoje uloge i u ovom filmu. Uz gore navedene glumce, ta postava uključuje i Joan Cusack (Shameless), Estelle Harris (Seinfeld), Annie Potts (Young Sheldon), Johna Ratzenbergera (Incredibles 2) i druge. Režiju potpisuje Josh Cooley (jedan od scenarista animiranog filma Inside Out) dok je scenaristica Stephany Folsom (Star Wars Resistance) prema priči Johna Lassetera koji je režirao prva dva Toy Story filma.

Toy Story 4 je službeno najavljen u studenom 2014. godine. Film je isprva trebao režirati John Lasseter prema scenariju Rashide Jones (Parks and Recreation) i Willa McCormacka (The Office) baziranom na ideji Andrewa Stantona (Finding Nemo). No, s vremenom su svo troje iz različitih razloga napustili projekt koji je zapeo u kreativne poteškoće. Iako je Toy Story 4 originalno trebao stići u kina 2017. godine, premijera je prvo pomaknuta na 2018. a sada i vrlo definitivno i konačno na 2019. godinu.

Check Also

The Water Man: prvi trailer i poster za film!

RLJE Films je objavio prvi službeni trailer i poster za film The Water Man. Redatelj …

Lisey’s Story: Apple je otkrio prvi pogled na adaptaciju Kingovog romana Lisey’s Story

Apple TV+ je konačno objavio prvi pogled na adaptaciju romana Lisey’s Story autora Stephena Kinga. …

Web Statistics