Novosti na Disney Plus platformi u kolovozu!

Provjerite šta vas novo od žanra očekuje na Disney Plus platformi u kolovozu:

Lightyear, 03. kolovoza

Od Disneyja i Pixara stiže SF animirani film o svemirskom rendžeru Buzzu Lightyearu (glas posuđuje Chris Evans), prema kojem je i nastala dobro nam poznata igračka. Lightyear prati legendarnog svemirskog rendžera u međugalaktičkoj pustolovini zajedno s ambicioznim regrutima, Izzyjem, Moom i Darbyjem, te njihovim robotskim suputnikom Soxom. Dok ova šarolika ekipa kreće u svoju najtežu pustolovinu dosad, moraju naučiti funkcionirati kao tim kako bi pobjegli od zlog Zurga i njegove poslušne vojske robota.

Prey, 05. kolovoza

Najnoviji uradak iz franšize o Predatoru, Prey, novi je akcijski triler čija se radnja odvija prije 300 godina. U središtu pozornosti je Nara, vrlo vješta ratnica Komanča, koja je odrasla u sjeni nekih od najlegendarnijih lovaca koji lutaju Velikim ravnicama. No, kada opasnost zaprijeti njezinom narodu, ona kreće u borbu da ih zaštiti. Ispostavlja se da je plijen koji vreba i naposljetku s kojim se suočava, visokorazvijeni vanzemaljski grabežljivac s tehnički naprednim arsenalom, što rezultira okrutnim i zastrašujućim obračunom između dva protivnika.

LEGO Star Wars Summer Vacation, 05. kolovoza

Finn je organizirao odmor iznenađenja za svoje prijatelje na brodu Galactic StarCruiser, The Halcyon! Finnovi planovi brzo se izjalove kada se on odvoji od grupe. Sam na brodu Halcyon, Finn susreće tri duha sile – Obi-Wan Kenobija, Anakina Skywalkera i princezu Leiu, koji dijele neočekivane priče o odmorima koji nisu išli po planu.

I Am Groot, 10. kolovoza

Nije moguće sačuvati galaksiju od ovog nestašnog mališana! Zato se pripremite jer Baby Groot zauzima središnje mjesto u vlastitoj kratkoj priči, istražujući svoje odrastanje — i upadanje u nevolje — među zvijezdama.I Am Groot donosi pet originalnih kratkih filmova s nekoliko novih i neobičnih likova u kojima je glavna zvijezda Baby Groot (glas posuđuje Vin Diesel).

She-Hulk: Attorney at Law, 17. kolovoza

Radnja serije prati Jennifer Walters (Tatiana Maslany), dok navigira kompliciranim životom 30-godišnje odvjetnice koja je također i opaka zelena superjunakinja. Ona je u profesiji gdje inače dominiraju muškarci, i gdje vlada opaka hijerarhija. Kad ona vodi tvrtku sa slučajevima koji uključuju nadljude, tu serija servira neke stvarno zabavne likove koje ona ili brani ili im se suprotstavlja.

Andor, 31. kolovoza

Serija će istražiti novu perspektivu Star Warsa, gdje pratimo Cassiana Andora (Diego Luna) na putovanju koje će ga promijeniti. Priča je to o pobuni protiv Carstva i kako su ljudi i planeti međusobno povezani. To je doba puno opasnosti, prijevara i spletki u kojem ćeCassian krenuti putem koji će ga pretvoriti u heroja pobunjenika.

Check Also

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics