Poznat je broj epizoda 3. sezone Stranger Things

Konačno znamo koliko će epizoda imati treća sezona serije Stranger Things, i na žalost brojka je manja od dvanaest 😉 TVLine je u ekskluzivnom razgovoru s braćom Duffer saznao kako će nova sezona imati ukupno osam epizoda, baš kao i prva, ali za jednu manje od druge sezone. Nikakvi posebni razlozi nisu pridonijeli toj odluci osim što Dufferovi ne žele filler epizode. Čak i s devet epizoda u prošloj sezoni Stranger Things su imali jednu previše (The Lost Sister), a i sama kvaliteta tog viška bila je u najmanju ruku upitna po ocjenama kako fanova tako i kritičara.

Ostale informacije vezane uz novu sezonu su vrlo šture. Tvorci serije su ponovili da nas očekuje vremenski skok, koji će radnju smjestiti u 1985. godinu kada su hitovi bili Goonies i Back to the Future pa se veselimo njihovim referencama. Mladi glumci odrastaju, biti će skoro godinu dana stariji kada starta snimanje treće sezone i s obzirom na to vremenski skok je neizbježan, no on pruža i određene benefite jer gura seriju da se razvija i mijenja. Još od ranije znamo da će Will konačno dobiti predah koji zaslužuje, te neće opet prolaziti kroz pakao. Što ne znači da lik kojeg tumači Noah Schnapp neće imati svojih problema, samo neće biti tako veliki, odnosno neće ga baciti na samo dno kao do sada. Treća sezona će čini se imati novog zlikovca.

Otkriveno je i da produkcija nove sezone kreće sredinom travnja, što znači da ćemo se načekati prije nego što uopće vidimo što nas to očekuje. Usporedbe radi produkcija druge sezone je krenula u studenom 2016. godine, a epizode su na Netflix stigle u listopadu 2017. godine. Naravno da to nužno ne znači da će im i ovaj puta trebati jednako vremena, ali je pretpostavka da ćemo novu sezonu gledati negdje sredinom 2019. godine.

U trećoj sezoni se vraćaju Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Jim), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Cara Buono (Karen), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve), Dacre Montgomery (Billy) i Sadie Sink (Max).

Stranger Things

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics