Novoj CBS-ovoj Star Trek seriji pridružio se Nicholas Meyer u funkciji pisca i producenta

 

28022016_Nicholas_Meyer_post

Vijesti za nadolazeću Star Trek seriju postaju sve bolje i bolje. CBS je za rad na rebootu regrutirao još jednog veterana Zvjezdanih staza. Riječ je o režiseru, producentu i scenaristu Nicholasu Meyeru. Zaslužan je za režiju filma “Star Trek II: Wrath of Khan“, za scenarij “Star Trek IV: The Voyage Home” te za režiju i scenarij filma “Star Trek VI: The Undiscovered Country“.

Meyer je tako postao najnoviji dodatak seriji u funkciji pisca i producenta, i to netom nakon što smo saznali fantastičnu vijest da će Bryan Fuller služiti kao showrunner i izvršni producent. Alex Kurtzman i Heather Kadin će također obnašati dužnost izvršnih producenata. CBS je za reboot franšize skupio vrlo impresivan talent s iskustvom i strašću da novu seriju pretvore u nešto zaista posebno.

CBS će novu Star Trek seriju lansirati u siječnju 2017. godine. Za one koji možda ne znaju ponovit ćemo da će samo prva epizoda serije biti emitirana na regularnoj televiziji na CBS-u, a potom će nove epizode biti ekskluzivno dostupne na njihovom streaming servisu – CBS All Access.

Check Also

Ako ste za malo relaksirajuće RoboCop komedije tu je britanska serija Code 404

Ono na što cilja Code 404, pomalo tupasta britanska policijska serija je akcijski humor osamdesetih, …

Prvi trailer za horor triler The Wolf of Snow Hollow

Dobrodošli u Snow Hollow! Orion Classics je objavio prvi trailer za The Wolf of Snow …

Web Statistics