Novi zabavni trailer za Ghostbusters: Afterlife!

Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe) će početi opsjedati kina 19. studenog pa je stogao objavljen novi, internacionalni trailer da nas podsjeti kako nas od filma dijeli još svega mjesec dana. Sljedeće poglavlje originalnih Istjerivača donose nam redatelj Jason Reitman (Up in the Air, Juno) i producent Ivan Reitman (redatelj kultnih filmova iz 1984. i 1989.) Scenaristi filma su Jason Reitman i Gil Kenan (City of Ember).

U novim ‘Istjerivačima’ fokus je na obitelji i tajnama koje kriju pravu istinu o prošlosti jedne obitelji i jednog malog grada. Radnja prati samohranu majku Callie koja sa svoje dvoje djece, kćerkom Phoebe i sinom Trevorom stiže u gradić u Oklahomi gdje ne znaju nikoga, ali su tamo naslijedili kuću od Callijinog oca. Zatim se počinju događati neobične stvari, a ubrzo obitelj počinje otkrivati vlastitu poveznicu s originalnim Istjerivačima i tajnim naslijeđem koje je njihov djed ostavio.

Kao i u originalu i mladi junaci novog filma će naići na mnoštvo različitih utvara koje su počele probijati granicu između svjeta živih i mrtvih kako bi uzrokovale kaos. Zajedno s podlim marshmallowima i razvratnim goblinima, stižu i nešto modernizirane verzije Terror Dogsa, odnosno demonskih bića koja služe Gozeru. U ovom novom traileru ima čak nekoliko kadrova učitelja Groobersona koji ima neugodne susrete s njima, kako u spektralnoj tako i tijelesnoj formi. No trailer naravno nije otkrio da li će ga uspjeti zaposjesti, to ćemo po svemu sudeći otkriti tek gledanjem filma.

Glavnu glumačku ekipu čine Mckenna Grace (The Haunting of Hill House), Finn Wolfhard (Stranger Things, IT), Carrie Coon (Avengers: Infinity War), Paul Rudd (Ant-Man, Mute), Celeste O’Connor (Freaky) i Logan Kim (Home Movie: The Princess Bride), a imat ćemo prilike vidjeti i originalnu postavu Billa Murrayja, Dana Aykroyda, Ernija Hudsona, Sigourney Weaver te Annie Potts kako repriziraju svoje uloge kao Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore, Dana Barrett i Janine Melnitz.

I nemojte zaboraviti škicnuti ispod trailera koje nas sve Funko POP! figurice iz filma očekuju!

“Otkrijte prošlost. Zaštitite budućnost.”

Ghostbusters: Afterlife

Check Also

Datum premijere i ostale novosti 2. sezone Netflixove serije Shadow and Bone!

Prvi teaser za drugu sezonu Netflixove fantasy seriju Shadow and Bone (Sjena i kost) smo …

The Ark: prvi pogled na SYFY-evu nadolazeću seriju!

Ako se želite investirati u novu SYFY-evu seriju tada skrećemo pozornost ne netom objavljeni kratki …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics