Novi video otkriva kako je nastao Guardians of the Galaxy Holiday Special!

Prvi trailer i poster za Guardians of the Galaxy: Holiday Special objavljen je u listopadu, a sada smo konačno dobili još malo promo materijala, točnije featurette i nekoliko fotografija. Novi video nam daje uvid iza scene specijala koji samo što nije stigao na Disney plus platformu. Video počinje slično kao Božićna priča, a zatim se priča o nastajanju specijala gdje šef Marvelovog studija Kevin Feige govori kako je redatelj James Gunn iznio ideju o njemu u šali prije nego je do toga doista i došlo. A tu su i poruke od dijela glumačke ekipe: Seana Gunna i Chrisa Pratta.

“Bit ću iskren, napisao sam scenarij za nekoliko sati, tako da je jednostavno nekako izletio iz mene. Bilo je vrlo lako.” – izjavio je Gunn za The Hollywood Reporter. “Sve što se tiče snimanja bilo je lako. Sve oko izvlačenja izvedbi od ljudi bilo je jednostavno, dok je s Vol. 3 bilo mučenje u svakom pogledu.”

Specijal je radnjom smješten nakon događaja iz filma Avengers: Endgame, dok je Star-Lordu (Chris Pratt) još uvijek iznimno teško radi gubitka Gamore (Zoe Saldaña). Stoga njegov tim/obitelj: Mantis (Pom Klementieff), Drax (Dave Bautista), Nebula (Karen Gillan), Kraglin (Sean Gunn), Rocket (Bradley Cooper) i Groot (Vin Diesel) — slože plan kako bi ga izvukli iz tog depresivnog raspoloženja i stavili ga u odgovarajuće blagdansko raspoloženje. Točnije, njihov cilj je otići na Zemlju i pronaći mu najbolji božićni dar ikad: Kevina Bacona.

Guardians of the Galaxy: Holiday Special na Disney plus platformu stiže 25. studenog, dok Guardians of the Galaxy: Vol. 3 koji se radnjom odvija nakon specijala u kina dolazi 05. svibnja 2023. godine.

A stigle su i prve reakcije na specijal:

“Nijansa koju James Gunn unosi u emocionalne ritmove je sjajna, dok su poveznice s MCU-om uzbudljive za okorjele fanove.” – Brandon Davis (ComicBook).

“The Guardians of the Galaxy Holiday Special je vrlo zabavan i nasmijao me poprilično. Za razliku od svega ostalog od Marvela, ne gura sljedeći MCU film ili seriju. To je upravo ono što naslov i prodaje – blagdanski specijal. Ako ste fanovi Draxa i Mantis, svidjet će vam se.” – Steven Weintraub (Collider).

“Ovdje sam za sve što slavi legendu o legendarnom Kevinu Baconu, ali ovo je show Davea Bautiste i Pom Klementieff, poznatijih kao Drax & Mantis Go to Hollywood, i oni su totalna ludnica.” – Kevin Polowy (Yahoo!)

Guardians of the Galaxy Holiday Special

Guardians of the Galaxy Holiday Special

Guardians of the Galaxy Holiday Special

Guardians of the Galaxy Holiday Special

Guardians of the Galaxy Holiday Special

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics