Novi video i slike iz nadolazećeg filma The Predator

Kada The Predator (Predator: Evolucija) za koji tjedan stigne u naša kina, ubojiti lovac će sa sobom dovesti i svog najboljeg prijatelja – Paklenog psa. Najnoviji TV spot otkriva prvi pogled na zastrašujuće Paklene pse koje Predatori koriste u lovu na plijen. S Paklenim psima smo se imali prilike susresti u filmu Predators iz 2010. godine, kao i u istoimenoj video igri. Oni su vrlo otporna i smrtonosna stvorenja, koja zapravo više podsjećaju na dinosaure nego na pse. Predatori ih kontroliraju pomoću visokofrekventnog uređaja, kako bi ih spriječili da plijenu zadaju smrtonosni ugriz. U nadolazećem filmu redatelja Shanea Blacka po prvi puta ćemo vidjeti Paklene pse na Zemlji. No Pakleni psi nisu jedina velika prijetnja ljudima u najnovijem filmu, jer stiže i novi, poboljšani, ultimativni Predator. On je veći, opakiji i smrtonosniji.

Funko je također otkrio kolekciju The Predator figurica, gdje smo dobili i Funko POP! figurice Paklenog psa u čak tri varijacije. Sliku potražite podno fotografija iz filma.

Dječak nehotice poziva izvanzemaljska stvorenja na zemlju kada nađe daljinski upravljač svemirskog broda, za koji misli da je igračka. Ubrzo nakon toga se pojavljuju najsmrtonosniji lovci u svemiru – Predatori – sad još snažniji, inteligentniji i smrtonosniji nego ikada prije, genetski unaprijeđeni DNK-om drugih vrsta, ponovno predstavljaju prijetnju čovječanstvu. Samo će jedan tim bivših vojnika i jedan kemičar moći zaustaviti brisanje ljudske vrste.

Scenarij potpisuju Fred Dekker i Shane Black. Glavne uluge tumače Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey i Yvonne Strahovski.

The Predator u domaća kina stiže već 13. rujna.

The Predator

The Predator

The Predator

The Predator

The Predator

The Predator

The Predator

The Predator

Check Also

Novi trailer i poster za film Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je nedavno objavio novi trailer i poster za Beetlejuice Beetlejuice (Bubimir Bubimir), originalno …

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics