Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (Dungeons & Dragons: Čast lopova). Video je zapravo pogled iza scene, ali ne otkriva puno novih scena koje već nismo imali prilike vidjeti. Poster je u svakom slučaju zanimljiviji ako ste fan D&D-a, iako mene osobno od kiča boli glava. Film su režirali Jonathan Goldstein (Game Night) i John Francis Daley (Bones) koji su ujedno i scenaristi. Izvršni producenti su Denis L. Stewart, Jonathan Goldstein, John Francis Daley, Chris Pine, Zev Foreman i Greg Mooradian.

Šarmantni lopov i skupina neobičnih pustolova poduzimaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu ozbiljno u krivo kad naiđu na pogrešne ljude. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves donosi na veliko platno bogati svijet i razigrani duh legendarnog RPG-a u urnebesnoj avanturi prepunoj akcije.

Glavne uloge tumače Chris Pine (Wonder Woman 1984) kao bard Elgin, Michelle Rodriguez (Resident Evil) kao Holga, Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) kao čarobnjak Simon, Sophia Lillis (It, It Chapter Two) kao druid Doric, Regé-Jean Page (Bridgerton) kao paladin Xenk, Jason Wong (Jarhead 2) kao Dralas, Chloe Coleman (Upload), Daisy Head (Shadow and Bone) i Hugh Grant (The Undoing) kao antagonist Forge Fletcher.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves u kina stiže 31. ožujka 2023. godine, a do tada ćemo sigurno dobiti još barem jedan ako ne i dva trailera za film. Fanove D&D-a ne treba brinuti hoće li vidjeti klasične D&D čarolije, trope i artefakte, jer su redatelji izjavili da će film sadržavati “tonu easter eggova.”

Što mislite, da li nas doista čeka avantura epskih proporcija (kako se film i reklamira) ili će to biti propast epskih proporcija?

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Check Also

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Prvi teaser za Netflixov distopijski film The Platform 2

Prvi pogled na Netflixov distopijski film The Platform 2 (Platforma 2) dobili smo još u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics