Novi trailer za “Wonder Woman” pokazuje nam kako se bore žene

 

Drugi trailer za DC-ev novi filmski pokušaj “Wonder Woman” je ovdje i jasno nam pokazuje da DC konačno želi napraviti film koji će javnost prihvatiti. To se vidi po tome što film izgleda kao da je ispao iz Marvelovog kampa. Možda je taj dojam ipak najviše do samog trailera koji balansira akciju i humor, a tu je i prvo pojavljivanje boja u tom svemiru.

Jesu li su to mane? Ne nužno… Film izgleda kao da iskreno želi barem probati biti zabavan, što je neki puta dovoljno. Čakšto, moglo bi se reći da je to možda ono što DC-u trenutno stvarno treba. To ne znači da akcije nema, jer ipak je ovo film smješten za vrijeme prvog svjetskog rata, a o samoj Wonder Woman ne trebamo ni pričati.

Gal Gadot izgleda odlično, što je već i demonstrirala u groznom Batman v Superman: Dawn of Justice, i svakako bi mogla postati jedan od najuspjelijih protagonista tog svemira, barem što se tiče filmskog platna. Njezina desna ruka je Chris Pine (Star Trek), očigledni love interest i ne-superherojski ratnik koji bi mogao adekvatno obaviti obje uloge.

Jedno je jasno, a to je da ćete nakon ovog trailera vjerojatno znati hoćete li 2. lipnja 2017. pogledati film ili ne.

 

3112016_wonder_woman333112016_wonder_woman1

3112016_wonder_woman22

 

Check Also

Equinox: prvi teaser za intrigantnu Netflixovu dansku SF seriju!

Netflix nam uskoro donosi još jednu zanimljivu europsku žanrovsku seriju. Ovaj puta riječ je o …

Predator: stiže nam novi film franšize!

Bilo vam krivo ili pravo Predator se ponovo vraća loviti na velikim platnima! 20th Century …

Web Statistics