Novi trailer za The New Mutants otkriva dugo odgađani spin-off X-Mena

20th Century Fox je objavio novi trailer za dugo očekivani/odagađani i ujedno posljednji Fox-ov X-Men film: The New Mutants. Trailer otkriva zanimljive nove kadrove koji naglašavaju moći svakog pojedinca glavne postave filma. Malo je čudno gledati novi trailer 15 mjeseci nakon što je objavljen prvi, ali tako je kako je. Svi vjerojatno znate priču, ali ponovit ćemo ono najbitnije. Film je snimljen još 2017. godine, u razdoblju kad je Fox radio relativno hrabre i drugačije superherojske filmove poput Logana i Deadpoola. Fox je tada pomaknuo datum izlaska filma s travnja 2018. na veljaču 2019. godine. U planu su bila dosnimavanja kako bi se naglasio horor aspekt. No u konačnici se to dosnimavanje nije dogodilo, pa je datum izlaska pomaknut na kolovoz 2019., da bi onda film završio u limbu kada je Disney kupio Fox. Neko vrijeme se špekulirao o tome kako Disney vjerojatno neće ni pustiti film u kina (nego ga samo plasirati na svoju platformu), no sada film ipak dolazi na velike ekrane i to 03. travnja.

Film New Mutants (Novi mutanti) je priča o petero mladih ljudi s opasnim sposobnostima koji se drže pod zaštitom na tajnoj lokaciji protiv njihove volje. Svaki od njih nosi teret tajanstvene prošlosti i moći koju ne mogu kontrolirati. Kad shvate da su “pod zaštitom” u još većoj opasnosti, i da bivaju progonjeni od nadnaravnog zla, njihovi najveći strahovi će se ostvariti.

Serija Marvelovih stripova Novi mutanti se prvi puta pojavila 1982. godine. Novi mutanti su bili mladi studenti škole za nadarene profersora Charlesa Xaviera, jako slični originalnim X-men stripovima.

Film je temeljen na stripovima Chrisa Claremonta i Boba McLeoda. Redatelj je Josh Boone (Krive su zvijezde), a scenarij potpisuje također Josh Boone zajedno sa Scottom Neustadterom i Michaelom H. Weberom (Krive su zvijezde, 500 Days of Summer).

Glavne uloge tumače Anya Taylor-Joy (Split, The Witch) kao Magik, Maisie Williams (Game of Thrones, gen:LOCK) kao Wolfsbane, Henry Zaga (13 Reasons Why) kao Sunspot, Blu Hunt (The Originals, Another Life) kao Dani Moonstar, Charlie Heaton (Stranger Things) kao Cannonball i Alice Braga (Predators, Elysium) kao dr. Cecilia Reyes.

The New Mutants

The New Mutants

Check Also

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics