Novi trailer za The Matrix Resurrections

Warner Bros. je objavio novi promo trailer za The Matrix Resurrections iliti Matrix: Uskrsnuća. Riječ je o prvom traileru nakon službenog koji je otkrio nove kadrove, dok su ostali bili isključivo remiksovi. Ovaj pak trailer unatoč tome što nije baš dugačak otkriva slojeve povrh slojeva famoznog Matrixa. Gledajući ga nameće se pitanje: koliko je duboka zečja rupa? Šuška se o tome da je ovaj novi Matrix zapravo još jedan Matrix unutar starog Matrixa koji kontrolira Nea i njegovu priču. Da li je to istina saznat ćemo dovoljno brzo jer film u kina i na HBO Max platformu stiže već 22. prosinca.

U svijetu dviju stvarnosti – svakodnevnog života i onoga što se krije iza njega – Thomas Anderson će morati još jednom odlučiti slijediti bijelog zeca. Izbor je, iako iluzija, i dalje jedini put u ili iz Matrixa, koji je jači, sigurniji i opasniji nego ikad prije.

Priča [za Uskrsnuća] je eksplodirala gotovo potpuno oblikovana iz uma redateljice Lane Wachowski. Neo i Trinity naizgled su živi i zdravi, ali su im umovi zaključani unutar Matrixa, koji je postao opasniji. Oni se ne sjećaju svoje prošlosti. No Nea proganja prošlost, te u snovima vidi bljeskove onoga što se događalo u prethodnim filmovima, u onome što misli da je svakodnevnica.

“Umjetnost je ogledalo. Većina će radije gledati u površinu, ali bit će ljudi poput mene koji će uživati ​​u onome što leži iza ogledala. Napravila sam ovaj film za njih.” – Lana Wachowski.

Uz Reevesa i Carrie Anne Moss u četvrtom nastavku Matrixa ćemo opet gledati Jadu Pinkett Smith kao Niobe, Lamberta Wilsona kao The Merovingiana i Daniela Bernhardta kao agenta Johnsona. Tu su naravno i brojna nova imena poput Jessice Henwick koja tumači lik Bugs, Priyanke Chopra koja tumači odrasli Sati, Neila Patricka Harrisa, Andrewa Caldwella, Jonathana Groffa, Jessice Henwick, Ellen Hoffman, Eréndire Ibarra, Tobyja Onwumerea, Maxa Reimelta, Christine Ricci i Briana J. Smitha.

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics