Novi trailer za “The Lego Batman Movie” je naprosto fantastičan

 

Posljednji trailer za “The Lego Batman Movie” objavljen je prošli vikend na Comic-Conu u San Diegu. Friški trailer se fokusira na Robina kojeg je Bruce Wayne sarkastično posvojio na dobrotvornoj gala večeri. Radnja od tuda nadalje postaje sve bolja, ali nećemo vam je prepričavati nego se bacite na gledanje jer je trailer zaista fantastičan. Čini se da ćemo dobiti film koji je gotovo ‘too awesome’ da postoji u realnom svemiru.

Za one koji ne znaju ponovit ćemo da je The Lego Batman Movie spinoff varijanta izvrsnog Lego filma. Christopher Miller i Phil Lord ostali su kao producenti i na ovom projektu, dok je Chris McKay samostalno preuzeo režiju. Will Arnett je ponovo posudio glas Gothamovom zaštitniku u satiričnoj iteraciji klasičnog stripovskog junaka.

Ostale ključne glasove su likovima posudili Michael Cera (Robin), Rosario Dawson (Batgirl/Barbara Gordon), Zach Galifianakis (Joker), Ralph Fiennes (Alfred Pennyworth) i Mariah Carey (Mayor of Gotham). Film u kina stiže 10. veljače 2017. godine.

26072016_the_lego_batman_movie_poster

Check Also

Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. …

Prvi trailer za seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Apple TV Plus konačno je objavio prvi trailer i poster za seriju Time Bandits, remake …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics