Novi trailer za The Black Phone je udvostručio faktor jeze!

Universal Pictures i Blumhouse su objavili novi trailer i poster za nadnaravni horor triler The Black Phone (Crni telefon). Riječ je o adaptaciji nagrađivane istoimene kratke priče Joea Hilla koja je bila objavljena u njegovoj bestseller zbirci 20th Century Ghosts. Film je režirao Scott Derrickson koji ujedno potpisuje scenarij zajedno s C. Robertom Cargillom (Doctor Strange, Sinister). Derikson se već dokazao kao vješt redatelj horor žanra u filmovima poput The Exorcism of Emily Rose (2005.), Sinister (2012.), Deliver Us from Evil (2014.) i Marvelovog filma Doctor Strange (2016.).

Radnja je smještena u sedamdesete i odvija se oko Finneyja Shawa, sramežljivog, ali pametnog 13-godišnjeg dječaka, kojeg je oteo sadistički ubojica i zarobio u zvučno izoliranom podrumu. Kad nespojeni stari telefon na zidu počne zvoniti, Finney otkriva da može čuti glasove prijašnjih žrtava. A oni su smrtno ozbiljni da učine sve u njihovoj moći kako se Finneyju ne bi dogodilo ono što se njima dogodilo.

Glavne uloge tumače Mason Thames (Evel), Madeleine McGraw (American Sniper), Jeremy Davies (Saving Private Ryan), James Ransone (Sinister), Ethan Hawke (The Magnificent Seven) i E. Roger Mitchell (Outer Banks).

Hawke tumači Grabbera, filmskog negativca, mađioničara na pola radnog vremena odgovornog za niz otmica djece u predgrađu Colorada. Grabber nosi nekoliko jezivih maski vraga, od kojih svaka otkriva različite dijelove njegova lica. Masku je dizajnirao legendarni Tom Savini. Koliko je Hawke kao Grabber zastrašujući možete provjeriti u novom traileru.

“Crni telefon proširuje kratku priču na načine koji su vrlo vjerni izvornom materijalu, a istovremeno značajno povećava njezinu privlačnost.” – John DeFore, Hollywood Reporter.

“Film s tmurnim, ali zabavnim podsjetnikom da je horor sveprisutan, te da ponekad možete pronaći spas u najmračnijim satima ako samo slušate.” – Marisa Mirabal, indieWire.

Film je trebao stići u kina još u veljači, ali je datum premijere pomaknut i sada ga očekujemo 24. lipnja.

The Black Phone
Ethan Hawke kao Grabber.

The Black Phone

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics