Novi trailer za “Suicide Squad” pokazuje nam još malo Batmana i još puno ludila

 

Stvarno je logično da je ovaj trailer za “Suicide Squad” izašao nakon “Batman v Superman: Dawn of Justice” pošto ne samo da se na početku spominje Superman i njegova naizgled neograničena moć koju bi se trebalo držati pod kontrolom, već smo dobili i još par kadrova Batmana. Nema toga jako puno, ali nakon što je Ben Affleck pokazao potencijal za postajanjem možda i najboljim Batmanom do sada, to je itekako vrijedno spomena. Pogotovo zato što bismo ga ovaj put čak mogli vidjeti u dobrom filmu.

Što se svega ostalog tiče… Sve po starom. Kroz trailer se provlači vrckava retro glazba, sve je šareno i živo i, naravno, sve je totalno ludo. I dalje se najviše ističe Harley Quinn (Margot Robbie) koja je u ovom traileru posebno urnebesna, ali zapravo svi izgledaju kao da bi u konačnici mogli biti dobro iskorišteni. Ovoga smo puta dobili nešto više Deadshota (Will Smith) i El Diabla (Jay Hernandez) koji također nude nekoliko zabavnih trenutaka.

No vjerojatno najzanimljiviji djelovi su i dalji oni koji pripadaju Jokeru (Jared Leto), primarno zato što je to još uvijek svima najveća nepoznanica. Hoće li Leto biti dobar Joker? Hoće li biti dostojan svojih prethodnika? U vezi njega imamo najviše pitanja i odgovori bi mogli biti najviše podijeljeni. Ako se mene pita, za sada sve izgleda odlično, ali isto tako mi je odlično izgledao i prvi trailer za “Batman v Superman”, a ne mogu reći da sam nešto posebno zadovoljan konačnim rezultatom.

Kako god bilo, “Suicide Squad” se gleda čim dođe u kina 5. kolovoza.

Check Also

Snowpiercer je dobio novi datum premijere, i novu video najavu

Nakon svih nedaća i godina kojih se radilo na projektu, serija Snowpiercer je u prvom …

Uznemirujuće legende oživljavaju u horor seriji 50 States of Fright

Svaka država ima svoju horor priču! Quibi je objavio punokrvni trailer za antologijsku horor seriju …

Web Statistics