Novi trailer za Solo: A Star Wars Story otkriva više detalja o radnji

Disney i Lucasfilm objavili su najnoviji trailer za nadolazeću svemirsku avanturu Solo: A Star Wars Story (Solo: Priča iz Ratova zvijezda). Za razliku od prethodnog ovaj trailer oslikava film u nešto boljem svjetlu. Sam Solo (Alden Ehrenreich) odaje dojam čvršćeg lika, iako doduše i dalje upravo uglađeni Lando Calrissian (Donald Glover) krade većinu pozornosti, te se ne bi začudili da kao posljedicu dobijemo spinnoff film koji bi se bavio njegovim likom i djelom.

Iz viđenog se da zaključiti da je upravo Dryden Vos kojeg tumači Paul Bettany glavni negativac. To je posebno zanimljivo jer je taj lik incijalno zamišljen kao kompjuterski generiran iza kojeg je stajao Michael K. Williams. No kako Williams nije mogao raditi naknadna dosnimavanja redatelj je odlučio odustati u potpunosti od digitalnog lika.

Također je ugodna promjena i što smo dobili više zanimljivih kadrova s Chewbaccom (Joonas Suotamo). Ne samo da smo saznali da je na početku ove priče imao 190 godina, nego smo dobili pogled na još jednog, i to njemu bliskog Wookija za kojeg se pretpostavlja da je njegova žena Mallatobuck poznata i kao Malla.

Iako imamo još brojna pitanja i u vezi ovog trailera, činjenica je da se nakon njega naš stav prema filmu nešto omekšao. Čitava stvar sada djeluje nekako energičnija, s pristojnom dozom zanimljivih momenata i fantastičnih settinga. Samo se nadamo da to nije sve što ćemo dobiti.

U filmu također glume Emilia Clarke, Woody Harrelson, Phoebe Waller-Bridge, Thandie Newton i Jon Favreau. Režiju u konačnici potpisuje Ron Howard, a za scenarij su zaslužni Lawrence Kasdan i Jon Kasdan. Izvršni producenti su Lawrence Kasdan, Jason McGatlin, Phil Lord i Christopher Miller.

Što nam se točno sprema u ovoj priči Solo: A Star Wars Story saznat ćemo 25. svibnja kada film stiže u kina. Kakvi su vaši dojmovi? Mislite li da nam je bila potrebna priča o tome kako je Solo postao famozni Solo?

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Check Also

HBO je službeno odobrio 2. sezonu serije The Last of Us!

Čak i ako ne pratite HBO-ovu seriju The Last of Us sigurni smo da ste …

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics