Stigao je novi trailer za fantasy seriju Britannia

Fantasy serija Britannia (Britanija) predstavlja prvu zajedničku produkciju između Skya i Amazona. Prvu sezonu serije čini ukupno 10 epizoda, a što možete očekivati od njih provjerite u najnovijem traileru. Tvorci serije i izvršni producenti su Jez Butterworth, Tom Butterworth i James Richardson.

Kad Rimljani napadnu Britaniju 43. godine, Kerra, kći kralja Kantija, prisiljena je zanemariti svoja neslaganja sa suparničkom kraljicom Antedijom kako bi se suočile sa svojim osvajačima. Rimljani, na čelu s generalom Aulom Placijem, odlučni su uspjeti u onome u čemu Julije Cezar nije i osvojiti ovu mitsku zemlju na dalekom rubu Rimskog Carstva. Aulo je jak i žilav vođa, ali ima duboku tajnu koja prijeti njegovoj misiji. Plemena i druidi ujedinjuju se u borbi protiv Rimljana, a Kerri je dodijeljena najvažnija uloga u životu kad postaje predvodnica otpora protiv moćne rimske vojske.

Glavne uloge tumače Kelly Reilly (Sherlock Holmes), Zoe Wanamaker (Harry Potter), David Morrissey (The Walking Dead), Ian McDiarmid (Star Wars) i Mackenzie Crook (Pirates of the Caribbean).

Britannia na Sky Atlantic stiže 18. siječnja, dok će na Amazonu prva sezona biti dostupna od 26. siječnja. Kod nas će Britannia imati svoju premijeru 19. siječnja na HBO GO servisu, kada će biti dostupna kompletna sezona. Na HBO kanalu premijera će biti 23. siječnja u 20:00 h dok će se po jedna nova epizoda emitirati svakog utorka u istom terminu.

Kako se vama čini serija? Planirate je uvrstiti na listu za gledanje?

Britannia

Britannia

Check Also

Trideset novčića: nova HBO-ova horor serija stiže 29. studenog

Trideset novčića (30 Monedas) je španjolska horor serija koja sutra stiže na HBO. Redatelj je …

The Nevers: Joss Whedon je napustio HBO-ov projekt

Joss Whedon (The Avengers, Firefly, Buffy the Vampire Slayer) je napustio HBO-ovu seriju The Nevers. …

Web Statistics