Novi trailer za Reynoldsovu komediju Free Guy, od nule do heroja!

20th Century je kako je i najavio jučerašnjim teaserom objavio novi eksplozivni trailer i poster za nadolazeću komediju Free Guy. Redatelj filma je Shawn Levy (Stranger Things). Free Guy je snimljen prema priči Matta Liebermana dok scenarij potpisuju Matt Lieberman i Zak Penn. Producenti su Ryan Reynolds, Shawn Levy, Sarah Schechter, Greg Berlanti i Adam Kolbrenner, a Mary McLaglen, Josh McLaglen, George Dewey, Dan Levine i Michael Riley McGrath su izvršni producenti.

Guy je usamljeni bankar koji otkrije da je zapravo neigrivi lik u megapopularnoj video igri Free City. Taoci, pljačke, eksplozije zgrada i pucanje ljudi na ulici dio su njegovog svakodnevnog života. Jednoga dana, u njegovu banku u kojoj radi upadnu pljačkaši, i Guy odluči uzeti stvar u svoje ruke. Guy je ubrzo uvučen u misiju koja uključuje enigmatičnog borca Molotov Girl. U stvarnom se svijetu nešto događa što uključuje šefa kompanije za igre na sreću koji stoji iza igre u kojoj živi Guy. Kako se sve to slaže? Pogledajte trailer i otkrijte…

Glavne uloge tumače Ryan Reynolds (Deadpool, Pokemon Detective Pikachu), Jodie Comer (Killing Eve), Lil Rey Howery (Get Out, Good Boys), Utkarsh Ambudkar (Mulan), Taika Waititi (Avengers: Endgame, Jojo Rabbit) i Joe Keery (Stranger Things, Molly’s Game).

“Htio sam učiniti nešto što bi podsjećalo na ono kako sam se osjećao kada sam prvi put gledao Povratak u budućnost”, svojedobno je izjavio Reynolds za Total Film magazin. “Želio sam učiniti nešto što se činilo kao da zakoračite u svijet ispunjenja želja i mogućnosti – svijet koji je smiješan, ali ima ozbiljne uloge i pravo srce.”

Free Guy u domaća kina dolazi 10. prosinca.

“I know this world is just a game but this place, these people, that’s all I have.”

Free Guy

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics