Novi trailer za postapokaliptični film The Colony

Saban Films je objavio službeni poster i trailer za nagrađivani njemački SF triler The Colony, koji je ranije bio poznat pod naslovom Tides. Film je svoju premijeru doživio ranije ove godine u sklopu Berlinskog filmskog festivala. Redatelj i jedan od scenarista filma je Tim Fehlbaum (Nicht meine Hochzeit, Apocalypse). Ostali scenaristi su Mariko Minoguchi (Relativity), Jo Rogers i Tim Trachte. Zanimljivo je da je jedan od izvršnih producenata Roland Emmerich (Independence Day).

Kad je zemlja postala nepodobna za ljude, vladajuća elita naselila je planet Kepler 209. Ali zbog njegove atmosfere novi stanovnici postaju sterilni. Dvije generacije kasnije želi se utvrditi je li život na zemlji ponovno moguć: misija Ulysses II trebala bi donijeti sigurnost. Svemirska kapsula izmiče kontroli kad uđe u zemljinu atmosferu. Astronautica Blake jedina je preživjela slijetanje – ali shvaća da nije sama na zemlji. Borba za opstanak započinje i Blake mora donijeti odluke koje će odrediti sudbinu cijelog čovječanstva.

Glavne uloge tumače Nora Arnezeder (Origin), Sarah-Sofie Boussnina (Knightfall), Iain Glen (Game of Thrones), Sope Dirisu (The Huntsman: Winter’s Tale), Sebastian Roché (The Man in the High Castle) i Joel Basman (Clash of Futures).

The Colony na digitalne platforme i u kina stiže 27. kolovoza.

The Colony

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics