Otkrijte novi trailer za film Pokémon: Detective Pikachu

Warner Bros. je objavio novi trailer i poster za film Pokémon: Detective Pikachu. Režiser filma je Rob Letterman (Shark Talle, Monsters vs Aliens), koji zajedno s Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) potpisuje scenarij.

Priča počinje nestankom privatnog istražitelja Harryja Goodmana, što će natjerati njegovog 21-godišnjeg sina Tima da pokuša otkriti što se zapravo dogodilo. U istrazi će mu pomoći Harryjev bivši Pokémon partner, detektiv Pikachu, presladko i urnebesno stvorenje koje je enigma sam sebi. Kada ustanove da mogu komunicirati, Tim i Pikachu će udružiti snage u avanturi otpetljavnja vrlo zapetljanog misterija. U potrazi za tragovima na ulicama suvremene metropole u kojoj jedni pored drugih žive ljudi i Pokémoni, susreću se s raznolikim likovima te otkrivaju zapanjujuću tajnu koja bi mogla uništiti mirni suživot Pokemona i ljudi…

“Detective Pikachu” inspiriran je istoimenom igrom za Nintendo 3DS, koji je pokazao drugačiju stranu Pokemona, u kojoj ova stvorenja pomažu riješiti zločine, umjesto da se međusobno bore. Posebno je zanimljivo da je glas Pikachuu posudio ni manje ni više nego Ryan Reynolds, dok Tima tumači Justice Smith (Jurassic Kingdom: Fallen World). Ostatak glumačke postave čine: Ken Watanabe, Bill Nighy, Kathryn Newton, Rita Ora i Suki Waterhouse.

Pokémon je brand pokrenut 1996. godine koji je odmah postao globalna senzacija. Više od 300 milijuna video igara je prodano u cijelom svijetu, kartice su prevedene na više od 11 jezika i prodano ih je više od 23,6 milijarde. Animirana televizijska serija je dostupna u 98 zemalja, a animirani filmovi su zaradili više od 700 milijuna dolara, kao i knjige, manga stripovi, glazba, igračke, robe i aplikacije, uključujući i megapopularni Pokémon GO, koji je preuzet preko 650 milijuna puta.

Pokémon: Detective Pikachu na velike ekrane stiže već 10. svibnja.

Pokémon: Detective Pikachu

Check Also

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Tomb Raider: Amazon radi na novom filmu, igranoj seriji i videoigri!

Amazon je po svemu sudeći odlučio zaigrati na veliko po pitanju Tomb Raidera. Prvo je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics