Novi opaki trailer za Penny Dreadful: City of Angels

Da li je čovječanstvo samo po sebi dobro ili loše? Magda, demon koji može mijenjati obličje želi dokazati da je u pitanju ovo posljednje.

Showtime je objavio novi trailer za seriju Penny Dreadful: City of Angels, koji nam umjesto settinga gotičkog horora servira suncem obasjani Los Angeles na ivici rata 1938. godine. Magda potpiruje vatru, te šapuće o obmanama i razdorima u svačije uho… “Sve što čovječanstvo treba da postane čudovište koje u suštini i jest, je da mu se kaže da može.” Stoga će upravo to i učiniti, te pričekati da vidi što će se dogoditi.

Penny Dreadful je bila jedna od najboljih horor serija koju na žalost puno ljudi nije otkrilo, pa samim time nije uspjela postati velikim hit naslovom, i radi toga je i završila svoje putovanje ranije nego što su mnogi željeli. No zato su oni koji su je otkrili postali lojalni fanovi. Sada se serija vraća na male ekrane, sa spin-offom iliti duhovnim nasljednikom, pod naslovom City of Angels.

Novo poglavlje se fokusira na Los Angeles, 1938. godinu, u vrijeme i mjesto duboko stopljeno s meksičko-američkim folklorom i socijalnim tenzijama. Ukorijenjeno u konfliktu između likova povezanih s božanstvom Santa Muerte i ostalih u savezu s vragom Penny Dreadful: City of Angels istražuje uzbudljivu mješavinu nadnaravnog i zapaljivu stvarnost toga razdoblja, stvarajući nove okultne mitove i moralne dileme uz pravu povijesnu kulisu.

Daniel Zovatto (Don’t Breathe) tumači lik mladog detektiva Tiaga Vege, čija istraga groznog ubojstva vodi na epsko putovanje dok se u gradu gradi prva autocesta, a Treći Reich izvodi opasna djela špijuniranja. Tiago i njegova obitelj se uskoro hvataju u koštac s moćnim silama koje prijete njihovim razdvajanjem. Ostale glavne uloge tumače Natalie Dormer (Game of Thrones) kao demon Magda koji može mijenjati obličje; Nathan Lane (The Birdcage) kao Lewis Michener, policijski detektiv veteran koji se suočava s velikim pritiskom dok pokušava održavati red u gradu koji se brzo mijenja; Jessica Garza (The Purge) kao Josefina Vega i Johnathan Nieves (New Amsterdam) kao Mateo Vega. Tu je i Magdina sestra Santa Muerte, “sveti anđeo smrti” koju tumači Lorenza Izzo (Knock Knock). Ostale uloge tumače Rory Kinnear (aka Frankensteinovo čudovište u originalnoj Penny Dreadful) kao dr. Peter Craft, Piper Perabo (Covert Affairs) kao njegova nesretna žena Linda, Kerry Bishé (Halt and Catch Fire), Adam Rodriguez (CSI: Miami), Brent Spiner (Star Trek: The Next Generation), Ethan Peck (Star Trek: Discovery) i Lin Shaye (Insidious franšiza).

Tvorac serije, scenarist i glavni izvršni producent je John Logan.

Penny Dreadful: City of Angels će se premijerno ukazati 26. travnja na Showtimeu.

Penny Dreadful: City of Angels

Check Also

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics