Novi trailer za Netflixov SF film Outside the Wire

Netflix je objavio novi, puni trailer kao i poster za SF triler Outside the Wire. Redatelj filma je Mikael Håfström (The Rite, 1408), a scenarij potpisuju Rob Yescombe (The Division) i Rowan Athale.

Smješten u vrlo blisku budućnost, Outside the Wire u fokusu ima osramoćenog pilota bespilotne letjelice poslanog u ratnu zonu gdje je uparen s časnikom androidom sa zadatkom da lociraju uređaj sudnjeg dana. U 2036. Amerika služi kao sila za održavnje mira, a ljudske trupe s obje strane podržavaju roboti zvani Gumps i piloti bespilotnih letjelica koji nadgledaju okršaje. No nakon što svojeglavi pilot drona poručnik Harp ne posluša izravnu zapovijed da intervenira u sukobu, vojska ga preraspoređuje kako bi se suočio s ljudskim žrtvama njegovog djelovanja odnosno nedjelovanja. Harpova očekivanja su da će biti zadužen za čuvanje ograde/granice, no njegov novi zapovjednik kapetan Leo najavljuje planove za infiltraciju u demilitariziranu zonu i uhićenje Viktora Kovala, warlorda koji namjerava lansirati mrežu nuklearnog oružja. Uskoro Harp saznaje da njegovo teoretsko iskustvo pilota bespilotne letjelice malo znači na bojnom polju pod neprijateljskim napadom – pogotovo nakon što otkrije da je Leo supervojnik, ojačan AI-jom čija snaga, brzina i potražnja za rezultatima obećavaju da će se njegovo stvarno obrazovanje pretvoriti u vatreno krštenje.

Glavne uloge tumače Anthony Mackie (Captain America: Civil War), Damson Idris (Snowfall, Black Mirror), Emily Beecham (Into the Badlands), Michael Kelly (House of Cards), Pilou Asbæk (Game of Thrones) i Enzo Cilenti. Osim što tumači jednu od glavnih uloga Mackie je također i producent filma zajedno s Brianom Kavanaughom-Jonesom, Benom Pughom, Ericom Steinberg i Jasonom Spireom. Izvršni producenti su Josh Horsfield, Fred Berger za Automatik, Rory Aitken za 42 i David U. Lee za Leeding Media.

Outside the Wire na Netflix stiže već 15. siječnja.

Outside the Wire

Check Also

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

HBO razvija seriju Scanners smještenu u svijet Cronebergovog kultnog filma!

HBO razvija seriju Scanners, prema istoimenom kultnom filmu iz 1981. godine redatelja Davida Cronenberga. Glavni …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics