Stigao je novi trailer za filmsku adaptaciju SF romana “Cold Skin”

Prošli mjesec smo objavili prvi trailer za Cold Skin francuskog režiser Xaviera Gensa (The Divide), a sada je objavljen novi, punokrvni trailer od čak dvije minute. Iako je riječ o internacionalnom traileru on nema engleske titlove, no više smo nego sigurni da ćete shvatiti sve što se događa (možda čak i previše). Ako smo imali bilo kakve sumnje naspram ovog filma, te njegove neobične Lovecraftovske priče o izolaciji i ludilu sada nam se čini da nas u najmanju ruku očekuje jedno vrlo solidno ostvaranje, ako ne i odlično.

Cold Skin je adaptacija popularnog istoimenog romana autora Alberta Sáncheza Piñola. Roman je doživio nekoliko izdanja, i preveden je na 37 jezika. Kod nas ga je objavila Fraktura pod nazivom Hladna koža.

Radnja se zbiva na rubu Antartičkog kruga, u godinama poslije Prvog svjetskog rata. Brod se približava pustom otoku daleko od svih transportnih ruta. Na brodu se nalazi mladić koji treba preuzeti upravljanje vremenskim opservatorijem, gdje će provesti godinu dana izoliran daleko od svih. No na obali ne pronalazi nikakav trag čovjeka kojeg je trebao zamjeniti, samo rastrojenog brodolomca koji je svjedočio užasu o kojem ne želi pričati. Sve ostalo na otoku čine šuma, napuštena koliba, kamenje, tišina i more oko njega. A tada se počinje spuštati noć…

Scenarij potpisuju Jesús Olmo (28 Weeks Later) i Eron Sheean, a glavne uloge tumače Ray Stevenson (Punisher: War Zone, Big Game), David Oakes (The Borgias, The White Queen), Aura Garrido, John Benfield, Iván González i Ben Temple.

Cold Skin u španjolska kina stiže već u listopadu.

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics