Novi trailer za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi trailer za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (Dungeons & Dragons: Čast lopova) koji daje do znanja da se trudi poštivati predložak, što se proteže čak i na zmajeve u priči, koji su pripadnici različitih vrsta sa svojim specifičnostima, razlika koja se često zanemaruje. Za sada izgleda da je film barem donekle uspio pogoditi dobar omjer između odabira likova i različitih stvorenja iz predloška, te akcije i humora, da ovo bude barem solidno ostvarenje ako već neće ispasti nešto bolje.

Šarmantni lopov i skupina neobičnih pustolova poduzimaju epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju, ali stvari krenu ozbiljno u krivo kad naiđu na pogrešne ljude. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves donosi na veliko platno bogati svijet i razigrani duh legendarnog RPG-a u urnebesnoj avanturi prepunoj akcije.

Glavne uloge tumače Chris Pine (Wonder Woman 1984) kao bard Elgin, Michelle Rodriguez (Resident Evil) kao Holga, Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) kao čarobnjak Simon, Sophia Lillis (It, It Chapter Two) kao druid Doric, Regé-Jean Page (Bridgerton) kao paladin Xenk, Jason Wong (Jarhead 2) kao Dralas, Chloe Coleman (Upload), Daisy Head (Shadow and Bone) i Hugh Grant (The Undoing) kao antagonist Forge Fletcher. Redatelji filma su Jonathan Goldstein (Game Night) i John Francis Daley (Bones) koji ujedno potpisuju i scenarij.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves u kina stiže 31. ožujka. Fanove D&D-a ne treba brinuti hoće li vidjeti klasične D&D čarolije, trope i artefakte, jer su redatelji izjavili da će film sadržavati “tonu easter eggova.” Kako se vama čini trailer, obećavajuće ili?

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics