Novi trailer za Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Magija se ponovo vraća na velike ekrane! Warner Bros. je netom objavio novi službeni trailer i poster za Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, treći film serijala Fantastic Beasts and Where to Find Them. Ovaj nastavak se direktno nadovezuje na drugi film serijala iz 2018. godine. Profesor Dumbledore zna da moćni mračni čarobnjak Gellert Grindelwald kreće u akciju preuzimanja kontrole nad čarobnjačkim svijetom. Budući da ga nije mogao zaustaviti sam, povjerava Newtu da predvodi tim čarobnjaka, vještica i jednog hrabrog bezjaka pekara u opasnoj misiji, gdje se susreću sa starim i novim zvijerima i sukobljavaju se s Grindelwaldovom sve većom legijom sljedbenika. Ali s tako visokim ulozima, koliko dugo Dumbledore može ostati po strani?

Novi trailer obećava možda i najveću bitku koju je svijet čarobnjaka vidio, uključujući čak i onu između Harryja Pottera i Voldemorta. Newtov tim, koji sada uključuje i braću, zauvijek iscrpljenog Theseusa Scamandera i Aberfortha Dumbledorea, ima zadatak ‘rušenja’ najmoćnijeg čarobnjaka u povijesti, što će dovesti do bitke koja će zauvijek promijeniti svijet čarobnjaka.

Redatelj filma je David Yates, koji je režirao prvi i drugi film serijala. Scenarij potpisuju J.K. Rowling i Steve Kloves, koji je napisao sedam od ukupno osam Harry Potter filmova.

Glavne uloge tumače Eddie Redmayne kao Newt Scamander, Katherine Waterston kao Tina Goldstein, Dan Fogler kao Jacob Kowalski, Alison Sudol kao Queenie Goldstein, Ezra Miller kao Credence, Jude Law kao Albus Dumbledore, Jessica Williams kao profesorica Eulalie Hicks, Callum Turner kao Theseus te Mads Mikkelsen kao Gellert Grindelwald.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore u internacionalna kina stiže 07. travnja, dok u američka kina stiže 15. travnja.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Check Also

The Sandman: 2. sezona serije dobila je tri nova kultna lika!

Vjerojatno ste primjetili da u prvoj sezoni Netflixove serije The Sandman nisu bili uključeni svi …

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics