Novi trailer za 2. sezonu serije “Stranger Things” otkriva širenje Upside Downa i povratak Eleven

Will (Noah Schnapp) se vratio iz Upside Downa, ali postavlja se pitanje da je to nužno dobra stvar? Novi SDCC trailer za “Stranger Things” nam daje do znanja da Upside Down nije napustio Willa, i izaziva nas mišlju da bi upravo Will mogao biti glavni negativac druge sezone. Trailer nam je također dao konkretniji pogled i na Eleven (Millie Bobby Brown) koja je na kraju prve sezone zaglavila u Upside Downu, ali očito u novoj sezoni pronalazi način kako se vratiti u stvarni svijet. Moramo izdvojiti i muzičku podlogu trailera koja izvrsno odgovara tonu sezone. Ako je i postojala bojazan da trailer sam po sebi nije dovoljno upečatljiv, remix Jacksonovog Thrillera s naratorom Vincentom Priceom je definitivno popravio stvar.

Godina je 1984. i građani Hawkinsa još uvijek dolaze k sebi od horora kojeg su proživjeli s demagorgonom i posljedica tajnog labaratorija. Will Byers je izbavljen iz ralja Upside Downa, ali novo, veće i zlokobnije biće zaprijetit će preživjelima jer očito se neka vrata unatoč svim naporima ne mogu zatvoriti.

Stranger Things

Svoje uloge će reprizirati već spomenuti Noah Schnapp i Millie Bobby Brown, te Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, David Harbour i Charlie Heaton. S novom sezonom očekivano stižu i nova imena: Sean Astin, Paul Reiser, Brett Gelman, Will Chase, Linnea Berthelsen, Dacre Montgomery, Rob Morgan i Sadie Sink.

Braća Duffer su i dalje showrunneri serije, koji su i režirali četiri od ukupno devet epizoda. Andrew Stanton (Wall-E) je režirao dvije epizode, Shawn Levy također dvije, dok je jednu režirala Rebecca Thomas.

Na ovogodišnjim Emmyjima Stranger Things je za prvu sezonu prikupila čak 18 nominacija, među kojima je kategorija za najbolju dramsku seriju i sporednu glumicu za Millie Bobby Brown u ulozi Eleven.

Druga sezona serije Stranger Things na Netflix stiže 27. listopada.

Check Also

For All Mankind: trailer za 3. sezonu vodi nas na Crveni planet i uvodi novog konkurenta!

Apple TV Plus objavio je puni trailer za treću sezonu njihove SF serije For All …

Spiderhead: prvi trailer za Netflixov psihološki SF triler

Netflix je konačno objavio prvi trailer i poster za njihov nadolazeći psihološki SF triler Spiderhead. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics