Novi trailer za 2. sezonu serije “Stranger Things” otkriva širenje Upside Downa i povratak Eleven

Will (Noah Schnapp) se vratio iz Upside Downa, ali postavlja se pitanje da je to nužno dobra stvar? Novi SDCC trailer za “Stranger Things” nam daje do znanja da Upside Down nije napustio Willa, i izaziva nas mišlju da bi upravo Will mogao biti glavni negativac druge sezone. Trailer nam je također dao konkretniji pogled i na Eleven (Millie Bobby Brown) koja je na kraju prve sezone zaglavila u Upside Downu, ali očito u novoj sezoni pronalazi način kako se vratiti u stvarni svijet. Moramo izdvojiti i muzičku podlogu trailera koja izvrsno odgovara tonu sezone. Ako je i postojala bojazan da trailer sam po sebi nije dovoljno upečatljiv, remix Jacksonovog Thrillera s naratorom Vincentom Priceom je definitivno popravio stvar.

Godina je 1984. i građani Hawkinsa još uvijek dolaze k sebi od horora kojeg su proživjeli s demagorgonom i posljedica tajnog labaratorija. Will Byers je izbavljen iz ralja Upside Downa, ali novo, veće i zlokobnije biće zaprijetit će preživjelima jer očito se neka vrata unatoč svim naporima ne mogu zatvoriti.

Stranger Things

Svoje uloge će reprizirati već spomenuti Noah Schnapp i Millie Bobby Brown, te Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Winona Ryder, David Harbour i Charlie Heaton. S novom sezonom očekivano stižu i nova imena: Sean Astin, Paul Reiser, Brett Gelman, Will Chase, Linnea Berthelsen, Dacre Montgomery, Rob Morgan i Sadie Sink.

Braća Duffer su i dalje showrunneri serije, koji su i režirali četiri od ukupno devet epizoda. Andrew Stanton (Wall-E) je režirao dvije epizode, Shawn Levy također dvije, dok je jednu režirala Rebecca Thomas.

Na ovogodišnjim Emmyjima Stranger Things je za prvu sezonu prikupila čak 18 nominacija, među kojima je kategorija za najbolju dramsku seriju i sporednu glumicu za Millie Bobby Brown u ulozi Eleven.

Druga sezona serije Stranger Things na Netflix stiže 27. listopada.

Check Also

Uznemirujuće legende oživljavaju u horor seriji 50 States of Fright

Svaka država ima svoju horor priču! Quibi je objavio punokrvni trailer za antologijsku horor seriju …

Sputnik, friški trailer i datum izlaska jezivog ruskog SF filma

Jedan od žanrovskih filmova koji je svoju premijeru trebao doživjeti na ovogodišnjem Tribeca Film Festivalu …

Web Statistics