Novi trailer za “Death Note” nam daje prvi pogled na Ryuka, boga smrti

 

Nadolazeća Netflixova live-action adaptacija za “Death Note” oslanjat će se na originalni materijala iz japanske mange, ali s nekim ključnim razlikama. Režiser Adam Wingard je uzeo određenu slobodu, priča se odvija u američkom gradu Seattleu, a antiheroj Light Turner (Nat Wolff) je više povučen i ljut nego originalni lik Light Yagami. S druge pak strane, lik Ryuka (Shinigami/bog smrti) kojeg tumači Willem Dafoe će biti vrlo prepoznatljiv i najsličniji onom iz mange, a i L (Lakeith Stanfield) će i dalje imati strast prema slatkišima.

Originalna manga je za glavne likove imala Yagami Lighta, studenta iz Tokija koji pronalazi Svesku Smrti, kao i genijalnog L, koji svojim bistrim umom, pomaže detektivima da uhvate Lighta, koji je u međuvremenu Svesku Smrti počeo da koristi kako bi ubijao kriminalce. Glavna postavka filma je i dalje ista, ali mjesto radnje je očito drugačije, a i likovi su karakterno izmjenili u određenoj mjeri.

Producent filma Masi Oka (Heroes) istaknuo je da su definitvno uzeli sve što je bitno i izvrsno iz originala, ali da je ovo ipak Wingardova vizija Death Notea, koja je drugačija, i bitno mračnija. Redatelj filma je ranije već izjavio da će ovo biti njegov najluđi film do sada, te da će u usporedbi s njim “The Guest” izgledati konvencionalno.

Death Note na Netflix stiže 25. kolovoza.

Check Also

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Ghost Lab: trailer za Netflixov nadnaravni triler

Netflix je objavio službeni trailer za tajlandski nadnaravni triler Ghost Lab iliti Phi Hxng Ptibatikar. …

Web Statistics