Novi trailer za “Death Note” nam daje prvi pogled na Ryuka, boga smrti

 

Nadolazeća Netflixova live-action adaptacija za “Death Note” oslanjat će se na originalni materijala iz japanske mange, ali s nekim ključnim razlikama. Režiser Adam Wingard je uzeo određenu slobodu, priča se odvija u američkom gradu Seattleu, a antiheroj Light Turner (Nat Wolff) je više povučen i ljut nego originalni lik Light Yagami. S druge pak strane, lik Ryuka (Shinigami/bog smrti) kojeg tumači Willem Dafoe će biti vrlo prepoznatljiv i najsličniji onom iz mange, a i L (Lakeith Stanfield) će i dalje imati strast prema slatkišima.

Originalna manga je za glavne likove imala Yagami Lighta, studenta iz Tokija koji pronalazi Svesku Smrti, kao i genijalnog L, koji svojim bistrim umom, pomaže detektivima da uhvate Lighta, koji je u međuvremenu Svesku Smrti počeo da koristi kako bi ubijao kriminalce. Glavna postavka filma je i dalje ista, ali mjesto radnje je očito drugačije, a i likovi su karakterno izmjenili u određenoj mjeri.

Producent filma Masi Oka (Heroes) istaknuo je da su definitvno uzeli sve što je bitno i izvrsno iz originala, ali da je ovo ipak Wingardova vizija Death Notea, koja je drugačija, i bitno mračnija. Redatelj filma je ranije već izjavio da će ovo biti njegov najluđi film do sada, te da će u usporedbi s njim “The Guest” izgledati konvencionalno.

Death Note na Netflix stiže 25. kolovoza.

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Prvi pogled na 2. sezonu Appleovih serija Severance i Silo!

Danas smo dobili prvi pogled na nove sezone jednih od najboljih Appleovih žanrovskih serija – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics