Dozujao je novi simpatični trailer za Ant-Man and the Wasp

Marvel Studios je upravo objavio novi trailer za Ant-Man and the Wasp. Za one manje upućene ponovit ćemo da se radi o nastavku na jako simpatičnog Ant-Mana iz 2015. godine, a ujedno je to i dvadeseti film smješten u Marvelov kinematski svemir. Što se tiče vas bolje upoznatih sa spomenutim svemirom, koje iznimno zanima bar moguća natruha onoga što su Scott Lang (a.k.a. Ant-Man) i Hope van Dyne (a.k.a. the Wasp) radili tijekom događaja filma Avengers: Infinity War vrijeme je da se bacite na gledanje.

Radnja je smještena nakon nemilih događaja iz filma Kapetan Amerika: Građanski rat kada Scott Lang pokušava balansirati svoj život superjunaka s privatnim životom u kojem nastoji biti dobar otac svojoj kćeri. Dok se Scott bori s balansiranjem obaveza Hope van Dyne i Dr. Hank Pym će mu taj posao još malo otežati s pozivom u hitnu misiju koja zahtjeva da ponovo obuče famozno odjelo i boriti se uz bok The Wasp kako bi zajedno razotkrili tajne prošlosti…

Da tajne prošlosti uključuju Janet Van Dyne to već znamo, ali novi trailer baš kao i prvi nije otkrio pogled na nju, pa se za sada moramo zadovoljiti jučerašnjim posterom koji je jedini ponudio nekakav vizual. No zato je trailer otkrio puno konkretniji pogled na misterioznog novog zlikovca Ghosta.

Redatelj filma je Peyton Reed, a scenaristi su Chris McKenna, Erik Sommers, Paul Rudd, Andrew Barrer i Gabriel Ferrari. Glavne uloge tumače Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña, Walton Goggins, Bobby Cannavale, Judy Greer, Tip “T.I.” Harris, David Dastmalchian, Hannah John Kamen, Abby Ryder-Fortson, Randall Park, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne i Michael Douglas.

Ant-Man and the Wasp u kina stiže 06. srpnja.

Ant-Man and the Wasp

Check Also

Prvi trailer za SF triler Zone 414!

Saban Films je objavio prvi trailer i poster za akcijski SF triler Zone 414. Trailer …

Ghostbusters: Afterlife, novi trailer je doveo duhove iz New Yorka u Summerville, Oklahomu

Sony Pictures je objavio novi trailer za Ghostbusters: Afterlife (Istjerivači duhova: Naslijeđe), koji nam daje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics