Zaputite se u nepoznato s novim trailerom za 4. sezonu serije The Expanse

Amazon Prime je objavio novi napeti trailer za izvrsnu SF seriju The Expanse koja samo što nije stigla na male ekrane s novom sezonom. S četvrtom sezonom započinje uzbudljivo novo poglavlje s dobro nam poznatom i omiljenom posadom broda Rocinante. Ovaj puta priča nas vodi na mistični planet Illus, mjesto bogato resursima, na kojem se nalaze ruševine davno nestale vanzemaljske civilizacije. Zlatna groznica započinje, i pokreće novi sukob između Zemlje, Marsa i Pojasa. Tako će se Roci i njezina posada opet naći uhvaćeni u iznimno nasilnom okršaju, ovaj puta između zemaljskih rudarskih korporacija i očajnih naseljenika iz Pojasa, dok se u pozadini izdiže nova smrtonosna prijetnja protomolekule.

Fanovi književnog serijala najvjerojatnije će biti ugodno iznenađeni, jer iako se knjiga Cibola u plamenu prema kojoj je i snimana ova sezona, bavi samo događajima na Illusu, njena televizijska adaptacija posvetiti će pažnju britkoj i izravnoj Chrisjen Avasarala (Shohreh Aghdashloo), dok će važnu ulogu odigrati i nekadašnja marsijanska marinka Bobbie Draper (Frankie Adams).

Ukoliko ne možete dočekati 13. prosinca a još niste pročitali serijal, onda je Cibola u plamenu upravo ono što vam treba. Četvrti roman popularnog serijala je prigodno izašao u prijevodu upravo prije nekoliko dana. I ne samo to, Hangar 7 je najavio da će do kraja godine izbaciti i petu knjigu serijala tako da nećete morati čekati iduću godinu da vidite kamo priča vodi dalje, a ta priča je nešto bitno drugačije, i nju čine neki vrlo neočekivani i šokantni događaji. Serijal Prostranstvo (The Expanse), autora Jamesa S. A. Coreyja trenutno broji osam knjiga (Buđenje Levijatana, Kalibanov vrat, Abadonova vrata, Cibola u plamenu, Nemesis Games, Babylon’s Ashes, Persepolis Rising i Timat’s Wrath). Planirano je ukupno devet naslova, a u isti univerzum autori su smjestili još tri novele i tri kratke priče, dok će četvrta novela, Auberon, izaći u prosincu ove godine.

The Expanse

Check Also

Joker: Folie À Deux, novi pogled na Phoenixa kao Arthura Flecka aka Jokera

Joker: Folie À Deux, nastavak hvaljenog filma Joker iz 2019. godine završio je sa snimanjem …

Novi, prekrasni trailer za HBO-ovu animiranu seriju Scavengers Reign!

HBO Max nedavno je objavio novi, prekrasni teaser trailer za animiranu seriju za odrasle Scavengers …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics