Novi trailer za 3. sezonu The Man In The High Castle otkriva kako nacisti preuzimaju multisvemir

Amazon je objavio novi trailer za treću sezonu serije The Man in the High Castle.

Showrunner treće sezone je Eric Overmyer (The Affair, Bosch), nakon iznenadnog odlaska Franka Spotnitza sredinom produkcije druge sezone. Kao rezultat odlaska originalnog showrunnera dobili smo pomalo neujednačenu drugu sezonu koja se kolebala između fokusa na istraživanje širenja fašizma po cijelom svijetu i konvencionalne priče dobra protiv zla pojačane SF elementima. Novi trailer odaje dojam fokusiranije serije, u jakom kontrastu na prijašnje sezone. Čini nam se da ni Spotniz, a niti Philip K. Dick ne bi seriju odveli u tom prilično klasičnom SF smjeru, no barem je sada strategija priče prilično jasna.

Treća sezona pronalazi Julianu Crain (Alexa Davalos) kako se nosi najbolje što može sa svojom sudbinom nakon što je potražila sigurnost u Neutralnoj zoni. Kda je shvatila da su im sudbine isprepletene radi zajedno s ministrom trgovine Tagomijem (Cary-Hiroyuki Tagawa) da bi odgonetnula misterij posljednjeg preostalog filma. U međuvremnu tenzije rastu između Trećeg Reicha i Carstva, Joe Blake (Luke Kleintank) se vraća iz Berlina te je poslan na diplomatsku misiju u San Francisco, gdje se ponovo ujedinjuje s Julianom što postaje prijelomni trenutak za njihovu vezu. Iako Obergruppenfuhrera Johna Smitha (Rufus Sewell) visoko nacističko društvo slavi, političke sile spletkama zatvraju krug oko njega. Helen (Chelah Horsdal) poduzima drastične mjere da bi zaštitila svoju obitelj nakon borbe s posljedicama Thomasove smrti, a Smith otkriva šokantan i ambiciozan novi nacistički program koji će imati ozbiljne osobne i gobalne posljedice…

Glavnoj glumačkoj postavi će se u novoj sezoni pridružiti Laura Mennell (Alphas) i Jason O’Mara (Agents of S.H.I.E.L.D.).

Treća sezona serije The Man in the High Castle na Amazon stiže 05. listopada.

The Man in the High Castle

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics