Sletio je novi trailer za Spider-Man: Far From Home

Upozoravamo da tekst i kino najava sadrže spoilere za sve one koji još nisu pogledali posljednji nastavak Osvetnika.
Ovog ljeta na velika platna stiže nam jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka – Spider-Man, u svom samostalnom filmu naziva Spider-Man: Far From Home (Spider-Man: Daleko od kuće) koji se radnjom direktno nastavlja na Avengers: Endgame i kao takav predstavlja spektakularan kraj 3. faze Marvelovog kinematografskog svemira. Omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu a o čemu se točno radi pogledajte u novom traileru.

Vrijeme je da se opet upletemo u paukovu mrežu a ove godine ona je zahvatila cijelu Europu. Naime, ovog ljeta Peter Parker odlazi na ljetni odmor sa svojom poznatom ekipom s ciljem da svoje superjunačke dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko tjedana koliko traje odmor. Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom kojeg on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetan Amerika nedostupan je kao i većina ostalih Osvetnika. Spider-Man se mora pomiriti s gubitcima i preuzeti odgovornost. Pred njim je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i novi savez.

U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet Samuel L. Jackson, dok je u ulozi Mysteria Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovom svijetu. U filmu također glume i Zendaya, Jacob Batalon, Jon Favreau, Marisa Tomei, Cobie Smulders, Angourie Rice, Martin Starr i JB Smoove.

Režiser je Jon Watts, dok scenarij potpisuju Chris McKenna i Erik Sommers, kompletna ekipa koja je radila i na filmu Spider-Man: Homecoming. Producenti su Kevin Feige i Amy Pascal.

Spider-Man: Far From Home u domaća kina stiže 04. srpnja u 3D, 2D i IMAX 3D formatima.

Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics