Novi trailer i poster za Star Trek: Strange New Worlds

Nakon brojnih kratkih teasera koji su nam posljednjih dana pojedinačno predstavili svaki lik glavne posade netom je objavljen i novi službeni trailer i poster za Star Trek: Strange New Worlds. Serija u fokusu ima pustolovine kapetana Pikea i posade U.S.S. Entreprisea prije nego što je kapetan Kirk preuzeo ‘kormilo’.

Trailer ima pristojnu količinu akcije, nešto humora, situaciju koju spašava kapetanov šarm i situaciju u kojoj mu to ne polazi za rukom, a moramo izdvojiti i Spockov bliski susret s misterioznom ženom za koju se pretpostavlja da je T’Pring. Sve u svemu trailer daje osjećaj old-school Treka i mi jedva čekamo pogledati prvu epizodu da možemo vidjeti da li je doista tako.

Premijernu epizodu serije je napisao Akiva Goldsman, prema priči koju potpisuju Goldsman, Alex Kurtzman i Jenny Lumet. Kurtzman, Goldsman i Lumet su tvorci serije, ali i izvršni producenti zajedno s Henryjem Alonsom Myersom, Heather Kadin, Frankom Siracusom, Johnom Weberom, Rodom Roddenberryjem, Trevorom Rothom i Aaronom Baiersom. Goldsman i Myers su ujedno i showrunneri, a Goldsman je također i redatelj prve epizode. Seriju produciraju CBS Studios, Kurtzmanov Secret Hideout i Roddenberry Entertainment.

Glavne uloge tumače Anson Mount kao kapetan Christopher Pike, Ethan Peck kao Spock, Rebecca Romijn kao Una Chin-Riley (a.k.a. Number One), Babs Olusanmokun kao dr. M’Benga, Christina Chong kao La’an Noonien Singh, Celia Rose Gooding kao kadetkinja Nyota Uhura, Jess Bush kao sestra Christine Chapel, Melissa Navia kao Erica Ortegas i Bruce Horak kao Hemmer.

Star Trek: Strange Worlds na Paramount Plus premijerno stiže 05. svibnja. Prva sezona se sastoji od ukupno 10 epizoda.

Star Trek: Strange New Worlds

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics