Novi trailer i poster za Netflixovu seriju The Witcher: Blood Origin

Netflix će još jednom zakoračiti na Kontinent, ovaj puta sa serijom The Witcher: Blood Origin. Riječ je o prikvelu popularne serije The Witcher, koji broji samo četiri epizode pod redateljskom palicom Sarah O’Gorman (Cursed) i Vicky Jewson (Born of War). Izvršni producent i showrunner serije je Declan de Barra (Iron Fist, The Originals), dok je Andrzej Sapkowski imao ulogu kreativnog konzultanta. Ostali izvršni producenti su Lauren Schmidt Hissrich, Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Bagiński, Jarosław Sawko i Matt O’Toole.

Scían je posljednja pripadnica nomadskog plemena vilenjaka ratnika. Nitko se ne može niti približiti njezinoj vještini s oštricom i nitko ne nosi toliko gubitka u svom srcu poput nje. Kad joj se ukaže prilika za povratak ukradenog svetog mača, oduzetog njenom palom plemenu, ona kreće u smrtonosnu potragu koja će promijeniti ishod kontinenta.

Radnja serije Blood Origin je postavljena 1200 godina prije događaja originalne serije i odvija se u vilenjačkom svijetu. Ispričat će “priču izgubljenu u vremenu” s obzirom da prati podrijetlo prvog Vješca i događaje koji vode do središnjeg “spajanja sfera” kada su se svjetovi čudovišta, ljudi i vilenjaka spojili u jedan.

Glavne uloge tumače Michelle Yeoh kao Scían, Sophia Brown kao Éile, Laurence O’Fuarain kao Fjall, Minnie Driver kao Seanchaí, Mirren Mack kao Merwyn, Lenny Henry kao Balor, Jacob Collins Levy kao Eredin, Lizzie Annis kao Zacaré, Huw Novelli kao Callan “Brother Death”, Francesca Mills kao Meldof, Amy Murray kao Fenrik, Nathaniel Curtis kao Brían, Zach Wyatt kao Syndril, Dylan Moran kao Uthrok One-Nut i Joey Batey kao Jaskier.

The Witcher: Blood Origin na Netflix stiže ovog Božića.

The Witcher: Blood Origin

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics