Novi Thor je sletio u kina, i naprosto pršti humorom, pogledajte najnoviji video

Četiri godine nakon zadnjeg nastavka, nordijski bog Thor vraća se na velike ekrane u filmu “Thor: Ragnarok“. Redatelj Taika Waititi, kojem je ovo prvi hollywoodski film, pokazao se savršenim odabirom jer je odradio odličan posao. Thoru je dodao nove likove, ali i umiješao pregršt komedije. Njegova sklonost da svaku situaciju učini zabavnom, fantastično se uklopila u oblikovanje drukčijeg superjunaka, što je pomalo smiješno i razlikuje se od dosadašnjeg ozbiljnijeg Thora, ali funkcionira savršeno. Waititi je film učinio toliko entuzijastičnim i urnebesnim da je rezultat uzavrela, samouvjerena vožnja koja donosi toliko zabave koliko nijedan film o superjunacima već godinama.

Thor: Ragnarok obilježen je osebujnim dizajnom i nevjerojatnim vizualnim efektima koji zbilja opravdavaju Thorovu titulu boga groma i munje. Živopisni likovi, među kojima su Hulk (Mark Ruffalo), Loki (Tom Hiddleston), Hela (Cate Blanchett), Valkyrie (Tessa Thompson), Doktor Strange (Benedict Cumberbatch) i Odin (Anthony Hopkins), ni na jedan tren neće vam dati da se opustite već će vas natjerati da se grčevito držite za sjedala u očekivanju sljedeće akcije i za trbuhe jer se nećete prestajati smijati.

U filmu je Thor zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard da bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

Thor: Ragnarok u domaća kina stiže pretpremijerno već danas, dok u standardnu distribuciju ide od 26. listopada. Osim filma, stigle su i fantastične Funko Pop! Thor: Ragnarok figurice, koje možete kupiti u Inverzijinom webshopu.

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

Check Also

Castlevania je obnovljena za 4. sezonu!

Tek što smo objavili recenziju za treću sezonu Netflixove serije Castlevania, stigla je službena informacija …

Into The Night: sletio je prvi teaser za Netflixovu SF seriju

Netflix je objavio prvi teaser trailer za belgijsku žanrovsku seriju Into The Night. Tvorac, scenarist …

Web Statistics