Novi teaser za The Rings of Power poručuje da putovanje počinje!

Amazon je objavio novi teaser trailer za seriju The Lord of the Rings: The Rings of Power koji nosi naslov Dark Skies. No postoji kvaka, ako nemate Amazon Prime za sada službeno možete vidjeti samo kratki klip iz teasera, a ako ste pretplatnik onda možete pogledati cijeli teaser trailer na streaming platformi. Doduše puni teaser trailer također nije previše dugačak i moguće ga je pronaći on-line, mi smo ga pronašli na Twitteru i prilažemo ga ispod članka, samo ne znamo koliko dugo će ostati dostupan.

Trailer prikazuje razne likove iz serije, uključujući harfoota Sadoca Burrowsa, kralja Gil-galada i Arondira. Otkriveni su i kratki pogledi na likove koje će fanovi prepoznati iz originalne priče o Gospodaru prstenova, uključujući Elronda, Galadriel i Entove. Zanimljivost novog trailera je misteriozni meteor o kojem su već startale razne spekulacije. Priča i dalje ostaje zavijena u velo tajne, i po svemu sudeći tako će i ostati do dolaska serije na Amazon Prime. Trailer završava s datumom za sljedeći trailer, koji stiže 14. srpnja.

Serija će po prvi put na ekrane donijeti herojske legende legendarnog Drugog doba povijesti Međuzemlja. Ova epska priča je smještena tisućama godina prije događaja J.R.R. Tolkienova Hobita i Gospodara prstenova, a gledatelje će vratiti u doba u kojem su se kovale velike moći, kada su se uzdizala slavna kraljevstva ali i propadala u ruševine, kada su testirani neočekivani junaci, kada je nada visila o najtanjim nitima i kada je najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkienove olovke prijetio da će čitav svijet zaviti u tamu. Počevši u vremenu relativnog mira, serija prati ansambl likova, kako poznatih tako i novih, dok se suočavaju s onim čega su se dugo bojali – ponovnim izdizanjem zla u Međuzemlju. Od najmračnijih dubina Maglenih planina, do veličanstvenih šuma prijestolnice vilenjaka Lindon, do otočnog kraljevstva Númenor koje oduzima dah, pa sve do najudaljenijih dijelova karte, ta će kraljevstva i likovi rezultirati nasljeđem koje živi dugo nakon što su oni nestali.

Glavni scenristički duo, showrunneri i izvršni producenti su J.D. Payne i Patrick McKay. Prva sezona se sastoji od ukupno osam epizoda. J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom) je redatelj prve dvije epizode, Wayne Che Yip (The Wheel of Time) je režirao četiri epizode, a Charlotte Brändström (The Witcher) je režirala dvije epizode.

The Lord of the Rings: The Rings of Power na Prime Video premijerno stiže 02. rujna.

Check Also

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics