Novi teaser za seriju Siren otkriva netipičnu, zastrašujuću sirenu

Freeform je objavio novi teaser trailer za seriju Siren koja je po svemu sudeći bitno drugačija od klasičnih priča o sirenama.

Radnja serije smještena je u priobalni gradić Bristol Cove, poznat po legendama da je svojevremeno bio dom sirenama. Kada dolazak tajanstvene djevojke dokaže da je ova lokalna folklorna priča istinita, bitka između čovjeka i mora će uzeti maha te će uzrokovati ponovno pojavljivanje sirena s namjerom da povrate svoja prava na ocean.
Koristeći svoje resurse morski biolozi Ben i Maddie moraju surađivati zajedno kako bi otkrili što je lovce iz dubina natjeralo na kopno.

Glumačku postavu čine Alex Roe (The 5th Wave) kao Ben, morski biolog koji se zaljubljuje u tajnastvenu mladu djevojku Ryn, lik kojeg tumači Eline Powell (Game of Thrones). Fola Evans-Akingbola (An American Exorcism) tumači Maddie, Benovu kolegicu koja je sumnjičava prema Ryn. Ian Verdun (Life’s a Drag) je Xander, ribar u potrazi za istinom, a Rena Owen (Star Wars: Episodes II i III) ekscentrična lokalna djevojka Helen koja je previše upoznata s tajnama o sirenama. Aylya Marzoff (Grandfathered) tumači Katrinu, vođu sirena, a Sedale Threatt Jr. (Hap and Leonard) će utjeloviti lik Levia, ratnika sirena.

Serija Siren bazirana je na priči koju su osmislili Eric Wald i Dean White koji su ujedno i njeni izvršni producenti. Dvosatna premijera serije emitirat će se 29. ožujka, prigodno za međunarodni dan sirena.

Siren

Check Also

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics