Novi teaser za Igru prijestolja postavlja još turobniji ton za šestu sezonu serije

 

15022016_Got_teaser_post

HBO je sinoć objavio novi teaser trailer za nadolazeću šestu sezonu serije Igra prijestolja. Riječ je o prvoj sezoni koja će zagaziti u nepoznato, jer nema knjige prema kojoj bi se ravnali, pa samo zapravo najviše u mraku mi kao gledatelji jer showrunneri D.B. Weiss i David Benioff se imaju s kim za konzultirati.

Što nam ovaj teser zapravo nudi? Za početak utvrdio je ton, no on nije nešto novo jer smo do sada već dobili dojam da nas očekuje vrlo mračna sezona. No teaser je konstruiran vrlo interesantno. Nekoliko mrtvih lica krasi dvoranu Kuće Crnog i Bijelog. Ona progovaraju s njihovim najznačajnijim rečenicama: Ned Stark – “Čovjek koji izreče kaznu mora i zamahnuti mačem”, Robb Stark – “Pobijedio sam u svim bitkama, a gubim rat”, Catelyn Stark – “Pokaži im što znači izgubiti ono što vole”, King Joffrey – “Svi su moji za mučenje”, a tu je i famozni Jon Snow koji upozorava – “Duga noć stiže” i “i mrtvi dolaze s njom”. No ono najzanimljivije se nalazi u posljednjoj sceni gdje se otkrivaju lica još uvijek živih glavnih likova poput Tyriona, Sanse i Daenerys koja se nalaze do palih Starkova. Postavlja se pitanje kako doživjeti tu scenu? Možda kao znak da smrt nije vječna, i da se neki poput Jona mogu vratiti iz mrtvih, ili je to samo znak da će se još dragih nam likova pridružiti Jonu u njegovoj sudbini.

Odgovore na sva postavljena pitanja iz članka dobit ćemo sasvim sigurno po povratku serije na male ekrane. Premijera nas očekuje 24. travnja.
 

Game of Thrones: Season 6 Tease

Game of Thrones returns 4.24.16

Posted by Game of Thrones on Sunday, February 14, 2016

Check Also

The Power: prvi elektrificirajući trailer za Amazonovu tv adaptaciju!

Amazon Studios i Sister Pictures objavili su prvi teaser trailer za nadolazeću seriju The Power …

One Piece: prvi pogled na Netflixovu igranu adaptaciju!

Za sve fanove One Piecea imamo jako dobre vijesti, ili se bar nadamo da imamo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics