Novi teaser za Deadpool & Wolverine izaziva s dugoočekivanim okršajem sa Sabretoothom

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi, zabavni teaser za film Deadpool & Wolverine. Kao što već vjerojatno znate, Ryan Reynolds vraća se kao zloglasni Wade Wilson/Deadpool, ali ono što je zanimljivije je da s njim u paketu ovaj puta stiže Hugh Jackman kao Logan/Wolverine, tako da po prvi puta zajedno ulaze u Marvelov kinematografski svemir. Od dolaska filma u kina nas dijeli svega mjesec dana, ali novi teaser uvijek veseli, pogotovo kada otkriva prvi službeni pogled na zloglasnog X-Men zlikovca Sabretootha (Tyler Mane), kojeg smo zadnji puta imali prilike gledati u filmu X-men iz 2000. godine.

Nakon što se suočio s nekim profesionalnim neuspjesima dok je prolazio kroz krizu srednjih godina, Wade Wilson odlučuje službeno umiroviti Deadpoola i postaje prodavač rabljenih automobila. Ali kada su njegovi prijatelji, obitelj i cijeli svijet ugroženi, Deadpool odlučuje izvući svoje katane iz mirovine, regrutira nevoljkog i opreznog Wolverinea, ne samo da se bori za njihov opstanak, već naposljetku i za njihovu ostavštinu.

U ostalim ulogama nas između ostalog očekuju Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Matthew Macfadyen, Emma Corrin, Shioli Kutsuna, Karan Soni, Leslie Uggams i Jennifer Garner.

Redatelj filma je Shawn Levy (Real Steel, Free Guy), dok scenarij potpisuju Rhett Reese i Paul Wernick, a istom su doprinijeli i Zeb Wells, Ryan Reynolds, Shawn Levy, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Logelin. Producenti su Kevin Feige, Simon Kinberg, Shawn Levy i Ryan Reynolds.

Film Deadpool & Wolverine na velika platna stiže 26. srpnja.

Check Also

Prvi trailer za Rick and Morty: The Anime!

Za sve vas kojima nikada nije dovoljno Ricka i Mortyja Adult Swim je predstavio službeni …

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics