Novi teaser za “Blade Runner 2049” je frustrirajuće prekrasan

 

“There is an order to things. That’s what we do here, we keep order.”

Warner Bros. i Alcon Entertainment su upravo objavili novi teaser za “Blade Runner 2049“, i najavili punokrvni trailer za ponedjeljak. Ne znamo kada je bilo zadnji put da smo poželjeli da vikend prođe što prije, a danas je tek petak. Jedan od najočekivanijih ovogodišnjih filmova ne može doći dovoljno brzo, kao ni njegov trailer očito. Riječ je nastavku danas kultnog filma Istrebljivač redatelja Ridleyja Scotta. No nastavak nije režirao Scott, iako je bio involiviran u projekt, no samo kao producent filma. Režija je ovaj puta dopala Denisa Villeneuvea koji se za zada pokazao kao vrsni redatelj, pa stoga ipak gajimo nade da ovo neće biti samo jedan od onih zaboravljivih, potpuno nepotrebnih nastavaka. S obzirom da smo prošli fazu da li nam je uopće potreban nastavak ovakvog filma, sada kada je to neizbježno možemo se samo nadati da barem bude na tragu onog nečeg što je nosio originalni film. Scenarij potpisuju Hampton Fancher i Michael Green, a isti se temelji na likovima iz romana “Do Androids Dream of Electric Sheep?“ kultnog žanrovskog autora Philipa K. Dicka.

Teaser je naravno vrlo kratak, ali je vizualno prekrasan, i čak u to vrlo malo vremena uspio je prenijeti zapanjujuće prizore. Dobili smo i prvi pogled na lik kojeg tumači Robin Wright, kao i dio dijaloga s njom.

30 godina nakon događaja prvog filma novi istrebljivač K (Ryan Gosling) otkriva davno ‘zakopanu’ tajnu koja ima potencijal da društvo gurne u kaos. Njegovo otkriće vodi ga do Ricka Deckarda (Harrison Ford), nekadašnjeg istrebljivača koji je bio nestao zadnjih 30 godina.

U filmu također glume Barkhad Abdi, Dave Bautista, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Lennie James, Mackenzie Davis i Jared Leto.

Blade Runner 2049 u kina stiže 06. listopada 2017. godine.

05052017_blade_runner_2049_poster_1

05052017_blade_runner_2049_poster_2

Check Also

The Christmas Chronicles 2: bitka za spašavanje Božića je počela!

Božićna groznica je odmah iza ugla, tek što zakoračimo u idući mjesec već nas sasvim …

Star Trek: Discovery je obnovljen za 4. sezonu!

Star Trek: Discovery je dobio zeleno svjetlo za četvrtu sezonu dan nakon premijere prve epizode …

Web Statistics