Novi teaser za Appleovu 2. sezonu serije Severance!

Objavljen je friški teaser za drugu sezonu jedne od najboljih Appleovih žanrovskih serija – Severance. Teaser nije otkrio previše, i doista je riječ o pravom teaseru, ali nam je zato dao prvi pogled na lik kojeg tumači Gwendoline Christie (Game of Thrones), a otkrio je i da druga sezona premijerno stiže tek u siječnju 2025. godine.

Mark Scout (Adam Scott) vodi tim u Lumon Industries, čiji su zaposlenici prošli postupak odvajanja, koji kirurški dijeli njihova sjećanja na život na poslu i osobni život. Ovaj smioni eksperiment “ravnoteže poslovnog i privatnog života” doveden je u pitanje jer se Mark nađe u središtu misterija koji će ga natjerati da se suoči s pravom prirodom svog posla… i samog sebe. U drugoj sezoni, Mark i njegovi prijatelji otkrivaju strašne posljedice postupka razdvajanja, što ih vodi dalje putem jada i očaja…

Uz Gwendoline Christie, ostala nova lica glumačke postave druge sezone čine John Noble (Fringe), Alia Shawkat (Arrested Development), Merritt Wever (Unbelievable), Bob Balaban (The Chair), Robby Benson (American Dreams), Ólafur Darri Ólafsson (The Missing, NOS4A2) i Stefano Carranante.

Jedan od tvoraca serije, izvršni producent i redatelj pet epizoda nadolazeće sezone je Ben Stiller. Ostali redatelji druge sezone su Uta Briesewitz, Sam Donovan i Jessica Lee Gagné. Drugi tvorac serije, scenarist i izvršni producent je Dan Erickson. Ostale izvršne producente čine John Lesher, Jackie Cohn, Mark Friedman, Beau Willimon, Jordan Tappis, Donovan, Caroline Baron, Richard Schwartz i Nicholas Weinstock, uz Adama Scotta i Patriciu Arquette koji tumače i uloge u seriji.

Druga sezona serije premijerno stiže na Apple TV Plus 17. siječnja 2025. godine s prvom epizodom, od ukupno njih deset.

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics