Novi teaser za 3. sezonu serije Star Trek: Picard!

Za one koji ne znaju jučer je bila proslava Star Trek dana. Očekivano, povodom njegovog obilježavanja izašlo je puno novosti vezanih uz franšizu. Između ostalog Paramount Plus objavio je novi teaser za treću i ujedno finalnu sezonu serije Star Trek: Picard koja će ponovno okupiti voljenu glumačku postavu TNG-a. Paramount je također otkrio i kada nas očekuje premijera treće sezone Star Trek: Picarda, a to je 16. veljače 2023. godine. No to nije kraj novostima, jer dobili smo i prvi pogled na novi brod – U.S.S. Titan koji je u datom trenutku ni manje ni više nego pod zapovjedništvom Seven of Nine (Jeri Ryan). Kako se treća sezona Picarda odvija ranih 2400-ih, ovaj novi dizajn U.S.S. Titana nasljednik je broda kojim je zapovijedao kapetan Riker.

Treća sezona trebala bi dovršiti svojevrsnu trilogiju s potpuno novim zlikovcem i pozivom u pomoć od Beverly Crusher (Gates McFadden) koja doziva Picarda s one strane zvijezda. Nova misterija naravno zahtijeva pomoć nekih starih prijatelja jer Picard mora još jednom pozvati Rikera (Jonathan Frakes) i Troi (Marina Sirtis), zajedno s Worfom (Michael Dorn) i Geordijem LaForgeom (LeVar Burton). Također očekuje se i povratak Brenta Spinera u posljednjoj sezoni, iako će se vratiti kao novi lik. Ali ni to nije sve, očito ćemo vidjeti još jedno poznato lice iz TNG-a, a to je lik Tashe Yar (Denise Crosby).

Izvršni producenti i showrunneri serije su Akiva Goldsman i Terry Matalas. Ostali izvršni producenti su Alex Kurtzman, Michael Chabon, Doug Aarniokoski, Dylan Massin, Patrick Stewart, Heather Kadin, Rod Roddenberry, Trevor Roth, Aaron Baiers i Kirsten Beyer.

“Jean Luc, gdjegod ti ideš, mi idemo.”

Star Trek: Picard
U.S.S. Titan

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics